Откриха депо за наркотици в дома на Трайчо Бичкията в Петрич

0
Заедно с Трайчо Митов бяха арестувани и 5-има от неговите дилъри
Заедно с Трайчо Митов бяха арестувани и 5-има от неговите дилъри

Депо за наркотици е открито в дома на известния в Петрич Трайчо Митов, с прякор Бичкията, при акция на полицията, съобщи struma.com.

При обиск в къщата му са открити кокаин, хероин, амфетамини и канабис, както и електронна везна за мерене и разпределение на наркотиците.

Преди обиска в къщата полицаите задържали автомобил с 5-има клиенти, в единия е открит кокаин. При разпитите се оказало, че кокаинът е купен от лице на име Божидар П.

Опитните полицаи незабавно тръгнали да издирват Божидар, когото добре познават и го спрели в автомобил, в който пътувал и Трайчо Митов.

При личен обиск в Божидар е открит наркотик, а после в дома му още над 30 дози кокаин. Акцията приключила с обиска в дома на Бичкията, който се оказал главният дистрибутор. Трайчо Митов е задържан. Предстои гледане на мярката му за неотклонение.

Това е поредният сериозен удар на полицията в Петрич и района. Преди няколко дни бе разбит канала на известния наркотрафикант Огнян Атанасов от село Тополница.

Заедно с него бяха арестувани и 5-има от неговите дилъри. В село Тополница миналата година бяха разобличени и арестувани 3-ма от най-активните разпространители, които вече имат дела в съда след арестите.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари