Осезаемо застудяване през следващите дни

0
Максимални температури - предимно между минус 3° и 2°
Максимални температури - предимно между минус 3° и 2°

Максимални температури до 2 градуса 

През следващото денонощие с умерен, в Дунавската равнина и в източните райони и временно силен северозападен вятър ще продължи да нахлува студен въздух.

Още през нощта в цялата страна валежите ще спрат и облачността ще се разкъса. През деня отново ще се увеличи до значителна и на много места ще превали слаб сняг.

Минималните температури ще са между минус 8° и минус 3°, в отделни котловини - до минус 12°, а максималните - предимно между минус 3° и 2°. В София минимална температура около минус 10°, максимална - около минус 3°.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Ще продължи да застудява.

ВРЕМЕТО НА 23.01.2022, 24.01.2022 и 25.01.2022

И в неделя ще бъде ветровито и студено. Облачността ще е по-често значителна, на места ще има и слаби превалявания от сняг. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, в отделни котловинни райони при разкъсване на облачността - до минус 12°, максималните - предимно между минус 3° и 2°, на места в котловините на Западна България и по-ниски.

В началото на следващата седмица от север-североизток ще нахлуе още една порция студен въздух. Ще бъде предимно облачно, на места с превалявания от сняг, по-съществени в планините и планинските райони. Дневните температури в по-голямата част от страната ще остават под нулата.

Във вторник вятърът отново ще стане северозападен и временно ще отслабне; ще има и временни разкъсвания и намаления на облачността. Сутринта ще е по-студено, през деня ще започне повишение на температурите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари