"Орлите" на "Лудогорец" не се страхуват от "Ливърпул"

0
Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд"
Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд"

Играчи и шефове на Лудогорец демонстрираха самочувствие преди заминаването си за Англия, където утре излизат срещу Ливърпул в среща от групите на Шампионската лига.

Спортният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд". Същото добави и капитанът на тима Светослав Дяков.

"Знаем къде отиваме - един легендарен стадион и отбор, но въпреки това не ни е страх. Естествено имаме респект към съперника заради неговата история, агресивната трансферна политика и футбола, който демонстрира, но това не трябва да ни стряска", заяви Петричев.

Той добави още, че отборът му не се притеснява от публиката на "Анфийлд", тъй като няма за пръв път да играе пред пълен стадион.

"Надявам се, че с малко повече късмет ще стигнем до благоприятен резултат", каза изпълнителният директор на Лудогорец.

"Отиваме за победа, но и равен мач влиза в сметките ни. Всяка точка ще бъде добре дошла. Не ни е страх от нищо. Започваме 11 на 11 и всичко може да се случи", допълни той.

Утре Лудогорец излиза срещу европейския гранд Ливърпул в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Мачът започва в 21:45 българско време.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари