Очаква ни слънчева и лятна събота

0
Температурите ще скочат над 30 градуса
Температурите ще скочат над 30 градуса

През нощта ще преобладава ясно време. До сутринта в отделни котловини ще се образува мъгла. Ще духа слаб източен вятър, минималните температури ще са между 9 и 14 градуса.

В събота ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, значителна над планините и планинските райони в Западна и Централна България. Само на отделни места ще превали и прегърми.

Ще духа слаб, в източните райони - до умерен, вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са от 17-19 градуса по морския бряг, до и над 30 градуса на места в Дунавската равнина.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще се развива предимно купеста облачност. На места в масивите от Западна България след обяд ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 18 градуса, а на 2000 м - около 11 градуса.

 Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но по-хладно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Дневните температури на въздуха ще достигнат 16-19 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-17 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари