Общински служител плюе и псува русенец

20
Надяваме се от Община Русе да предприемат необходимите действия и да не допускат на работа подобни хора с поведение на примати
Надяваме се от Община Русе да предприемат необходимите действия и да не допускат на работа подобни хора с поведение на примати

Арогантно държание на служител от общинско предприятие "Комунални дейности" в Русе.

Шофьор е паркирал в платена зона, но не видял знака и платил глоба. В същото време обаче пред него паркира друг автомобил, който според г-н Георгиев не бил проверен.

Според Г-н Георгиев проверките на автомобилите били избирателни и влиза с спор със служителя на "Комунални дейности". Той дори е заснел с телефона си видеоклип, на който както се вижда изключително арогантното поведение на служителя, който псува и плюе тези, с чиито данъци му се плаща заплатата.

Грозният инцидент се случва днес в 10:00 часа пред новата поща, а клипът е публикуван от автора в социалната мрежа.

Служителят на общинското предприятие изглежда не разбора, че липсата на елементарно възпитание и елементарно уважение към гражданите е основен проблем за изпълняваната от него длъжност.

Надяваме се от Община Русе да предприемат необходимите действия и да не допускат на работа подобни хора с поведение на примати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари