Нямам намерение за 128-ми път да обяснявам кой избра Румен Радев!

0
Няма да коментирам изказвания, слухове или внушения на какъвто и да е генерал нито от Изток, нито от Запад, нито руски, нито НАТО-вски, нито друг
Няма да коментирам изказвания, слухове или внушения на какъвто и да е генерал нито от Изток, нито от Запад, нито руски, нито НАТО-вски, нито друг Снимка: БГНЕС

"Нямам никакво намерение за 128-ми път да обяснявам, че номинацията и избора на ген. Радев не е бил поставен в зависимост нито от Изток, нито от Запад".

Това каза от парламентарната трибуна лидерът на „БСП лява БългарияКорнелия Нинова по повод изказване на Лютви Местан.

„Това е номинация на БСП и го е избрал българският народ. Няма да коментирам изказвания, слухове или внушения на какъвто и да е генерал нито от Изток, нито от Запад, нито руски, нито НАТО-вски, нито друг“, заяви тя, цитирана от Агенция "Фокус".

„Това е български избор, генерал Радев е българският генерал и вече български президент. Той е избран от народа, уважавайте избора на народа“, подчерта лидерът на БСП.

„Що се отнася до приоритетите на БСП - те са ясни и непроменени от времето, когато БСП вкара България в ЕС до ден днешен и в бъдеще“, обясни Корнелия Нинова.

„Нашите приоритети са европейското бъдеще на България, но те не се връзват с вашите - териториалните, емоционални и сърдечни претенции на Ердоган към български територии, които отстоявате като политика в българския парламент“, каза още тя.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари