"Нора Асфалта" влиза в битката за кмет на Русе

15
Бихте ли подкрепили отново кандидатура като Елеонора Николова?
Бихте ли подкрепили отново кандидатура като Елеонора Николова? Снимка: БГНЕС / Архив

Този слух обикалял различни среди, но уж нямал официално потвърждение, пише русенски ежедневник, който официално презентира кандидатурата на Елеонора Николова.

Елеонора Николова е бивша кметица на Русе, която изтегли над 7 милиона лева за предизборен асфалт и след това избяга от кметския стол, за да търси кариера в София.

Русенците с по-добра памет трябва да си спомнят, че заради рекламната ѝ кампания с асфалт на кредит, всички я наричаха "Нора Асфалта". Най-доволни бяха таксиметровите шофьори, защото нямало да трошат новите автомобили с позабравената марка "Тико". Но радостта им бързо утихна, след като г-жа Николова си взе чантичката и избяга в София. Там тя  се бори усилно с корупцията по високите етажи на властта, но с нулеви резултати.

Миналата година, софийската кариера на бившата кметица приключи и тя се завърна в Русе с увесен нос. 

Бихте ли подкрепили отново кандидатура като Елеонора Николова?

Идната седмица, г-жа Николова щяла да прецени дали да се кандидатира официално. Тя се притеснявала, че градът е празен, а на малкото останали хора им липсва надежда и смятали, че всичко е спазарено и разпределено. 

Изглежда, че тази година местните избори в Русе ще бъдат СВИНСКИ. Но по-лошото е, че охранените политици не са застрашени от африканската чума и ще трябва отново да им гледаме зурлите, гладни за усвояване на средства от държавната ясла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари