Николай Слатински: Надявам се д-р Чорбанов да преодолее вируса и да осъзнае какви ги е плещил

1
Аз съм на диаметрално противоположни позиции с това, което той сееше като опасна про-ковидна словесна зараза
Аз съм на диаметрално противоположни позиции с това, което той сееше като опасна про-ковидна словесна зараза

Естествено, че пожелавам на този човек, на д-р Чорбанов да пребори вируса!! Стискам му палци!!

Правя го, защото такива са моите разбирания, моите ценности и принципи.

И най-мъдрият си е малко прост, и най-добрият лекар може да говори откровени глупости, ако му куцат някои чисто човешки качества, а го води егото...

Надявам се д-р Чорбанов да преодолее вируса и да осъзнае какви ги е плещил. Да, плещил – такова е личното ми мнение, защото съм на диаметрално противоположни позиции с това, което той сееше като опасна про-ковидна словесна зараза.

Да, той ще оздравее, вярвам и се надявам, че ще оздравее. За него, за разлика от двама мои приятели се е намерило веднага място в болницата, оказана е медицинска грижа по най-високите стандарти. Но щетите, които той нанесе на обществото няма как да бъдат възстановени. А за мен е безпощадно ясно, че той нанесе огромни щети. Той и такива като него. Без значение дали са лекари, доктори или доктори на науките.

Оздравявай, д-р Чорбанов, това е толкова важно не само лично за теб, а и за всички нас! Ти си ни нужен жив и здрав. За да чуем твоето покаяние, разкаянието твое. Ако си способен на този катарзис. Макар че това няма да върне здравето на немалко от тези, които се довериха на твоята експертиза. Нито пък живота на онези, които платиха най-високата цена да се подведат по абсурдните и нелепи виждания на такива като д-р Чорбанов и д-р Мангъров.

Не, не съм краен! Едно е когато някой споделя личното си мнение като лично и никого неангажиращо, съвсем друго когато той го прави от високата професионална камбанария, претендирайки за висок професионализъм и необорима научност.

Авторитетът, титлите, званията, професиите задължават!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари