Николай Марков: Урсула е върха на сладоледа!

6
Европейски парад на суетата и лицемерието в София
Европейски парад на суетата и лицемерието в София

Европейски парад на суетата и лицемерието в София

Само аз ли виждам, че Урсула е една напълно посредствена дама без грам лидерски качества, интелект и харизма, изкуствено насадена на най-високия пост в ЕС? Само аз ли чувам абсурдите които съвсем уверено изговаря тази жена или чуват и много други, но предпочитат да си мълчат? Урсула е христоматиен пример за възнаградено нищоправене /отчитам и предишните й властови превъплащения/, което се превърна в защитен лиценз на цялата европейска политика!!! И докъде ще стигнем така? Някой в целия този ЕС знае ли?

Затъналата в дълбоката кал "програма за възстановяване" била уникална, според нещото Урсула. Чудо на чудесата, невиждано във Вселената, сякаш никой от нас не разбира, че с този пореден грабеж се финансират зелените глупости на посинялата в смъртни агонии Европа и по никакъв начин тези пари няма да променят личното благосъстояние на нас, гражданите. Черешката на тортата на въпросната дама била посещението на доказаната плагиатка в Софийския университет, където според нея било заровено научното куче на планетата. Ами нищо не е заровено в този университет, освен самия той и това се случи след приемането ни в ЕС. Пълен упадък - научен, морален, икономически и социален! Срам.

Урсула е върха на сладоледа! Само дето не разбира, че той отдавна се стопи.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    ...
    Побългареният вариант на ЕС е още по-жалък, на всички ни омръзна да ни ограбват като ни налагат абсурдните си правила в интерес на посредствени и откровено мошенически фондове, ограбени от труда и таланта на българите !
  • 6
    1
    oooh
    Дано скоро да се махне този ЕС, нищо добро от там, ялова история с гейска наглост !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари