Не оставайте сами днес!

0
На 21 лунен ден не се препоръчва да се уединяваме
На 21 лунен ден не се препоръчва да се уединяваме

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е много добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен.

Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията.

Луната е в знак Козирог до 09:51ч на 9 април. Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. Емоциите сега са по-ограничени. Не е време за сантименталност и романтика.

Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да доведе до вреда. Добро време за лечебно гладуване на Раците и Телците. В храненето си използвайте екологично чисти продукти, намалете количеството на сладкото. Лъвовете са длъжни да пазят сърцето си. За подобряване на кръвообращението се препоръчват горещи вани и душове. Кожата да се овлажнява с тонизиращи средства. Особено трябва да отделят внимание на подхранването на кожата въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей.

21 лунен ден започва от 01:56ч и продължава до 02:44ч на следващия ден. Силно енергичен ден, с космически оттенък. Енергията на трансформацията, която най-активно се проявява в тези два дни (20 и 21), стига до кулминацията и връща резултатите. Ако усилията са били приложени правилно, те ще се отплатят многократно. Днес имате шанс да построите още една крачка към храма на вашата цел, вашата душа…

Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. 21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики.

Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. Не се препоръчва да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност.

Ако човек не работи върху себе си, не се променя вътрешно, това води до нарушаване на черния дроб, хепатит и нарушение на формулата на кръвта. В случай на заболяване не се залежавайте много. 21-ия лунен ден е свързан с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

Трябва да се опитате да бъдете възможно повече време на чист въздух. Можете да презаредите с енергията на вятъра, така че е добре, ако може да ви подуха. Това допринася за преобразуването на вътрешната структура. Добре е да носите бели или златисти дрехи на този ден, да се яде червено: боровинки, нар, цвекло.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари