Наставникът на Дунав: Финансовото ни положение не ни позволя да се борим за Втора лига

0
Ръководството на клуба прави всичко, за да се разплаща по всички пера
Ръководството на клуба прави всичко, за да се разплаща по всички пера

Наставникът на Дунав Ивайло Кирилов заяви, че финансовото положение на клуба засега не позволява битка за промоция във Втора лига.

„Може да постигнем тази цел като отбор и игра, а не като финанси. Известно ми е, че не е много розово. Ръководството на клуба прави всичко, за да се разплаща по всички пера. Трудно е, няма защо да го крием. Русенският бизнес трябва да подкрепи нашия проект, още повече, че залагаме изключително на местни кадри“, каза Кирилов пред вестник „Утро“.

Относно кадровия потенциал и селекцията той добави: „3а мен няма млади и стари. Ето при нас се готви Радослав Великов, който е роден през 2005 година. Момче с качества! Наше, русенско. Ако е достатъчно добър, защо да не е част от отбора! Кристиян Господинов също е много млад, но тренира и играе мъжки. Драгош Фърчулеску пък е опитен футболист. Освен това е и много добър човек. Не се прави на звезда, виждам го как съветва младите момчета на всяка тренировка и се държи приятелски с тях. Той ще е от полза като един от лидерите в отбора. Освен това е играч с качества. Лично аз го виждам да действа като плеймейкър зад гърба на нападателите“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари