Напукани стени, съборени огради, произшествия и страх

0
Галин Григоров и Иво Пазарджиев разглеждат възможностите за прокарване на подлез под който да преминават селскостопанските животни
Галин Григоров и Иво Пазарджиев разглеждат възможностите за прокарване на подлез под който да преминават селскостопанските животни

На приемната в село Червена вода, организирана от „Патриотите, ВМРО и Глас народен“ хората споделиха за проблемите, свързани с неудобството, което изпитват от преминаващият през населеното място републикански главен път, свързващ Русе с Кубрат. Множество напукани стени, съборени огради, произшествия и страх – това е резултатът от липсата на адекватна реакция от страна на отговорните фактори. Независимо от подписките, които местното население е инициирало и обещанията на различните институции, все още няма яснота у хората кога този неприятен проблем ще бъде окончателно ликвидиран.

Проблем изпитват и фермерите, които отглеждат своите животни в близост до селото, тъй като често пъти им се налага да прекарват своите стада през натоварения главен път и то на такива места, където няма добра видимост. Това е предпоставка за нежелани инциденти, споделя един от тези същите животновъди. В тази връзка общинските съветници се ангажираха да направят всичко възможно, за да окажат съдействие за изграждането на подлез, през който да могат да преминават селскостопанските животни и да запознаят всички отговорни институции, които биха могли да имат отношение по темата.

Приемната в село Червена вода е втората, която организират патриотите, като част от предизборния си ангажимент да са максимално близо до проблемите на хората от Общината. Следват такива и в другите села, като припомняме, че по-рано този месец общинските съветници се срещнаха с жители на село Тетово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари