Най-модерният автоцентър на KIA у нас бе открит в Русе

4

Собственикът на ВЕКО ойл Красимир Конов и екипът му посрещнаха снощи приятели, бизнеспартньори и верни клиенти на марката KIA.

Гости бяха кметът Пенчо Милков и заместничката му Златомира Стефанова.

Бе представена фирмата Веко ойл, която вече 23 години развива бизнес в Русе и региона. От търговия със горивно - смазочни материали и основен дистрибутор на продуктите на "Приста ойл холдинг" за Цевероизточна и Централна България.

10 години по-късно фирмата става официален представител на автомобили с марката KIA за Габрово и региона и на SUBARU за цялата страна. В същата година е открит и съвременен търговски и сервизен комплекс за двете марки в Габрово.

Красимир Конов в обръщението си към присъстващите изрази задоволство от новоизграденият модерен автокомплекс, който е бил завършен за впечатляващо със срок, пише Акцент. БГ. Както и на хората, с които е постигнал досегашните успехи и тези, които им предстоят.

Кметът Пенчо Милков пожела успешен бизнес и показа своето уважение към марката KIA.

Изпълнителният директор на KIA Храбрин Иванов също поздрави екипът на ВЕКО ойл за новата придобивка, като подчерта, че това е и най-модерният автоцентър на KIA в страната.

Най-приятната изненада за гостите на откриването бе представянето на флагмана на южнокорейската компания с най-високотехнологичният модел- KIA Соренто. Русенци заедно със столичани са първите в страната, които може да се запознаят на живо с атрактивния модел.

Машината по доста атрактивен начин влезе в автосалона, където ръководителят Продажби на дилърската мрежа Владимир Левчев представи професионално и в детайли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук