Най-красивият престъпник в света стана татко

0

Помните го, нали? Той е най-красивият и сексапилен престъпник в света.

Джеръми Мийкс и неговата приятелка – наследницата на фамилията Topshop - Клоуи Грийн, заради която хубостникът напусна съпругата си, станаха родители на мъжка рожба. Бебето се появи на белия свят по-малко от година след началото на тяхната пламенна връзка.

Щастливите мама и татко не пропуснаха да се похвалят с радостното събитие и споделиха новината на профилите си в Инстаграм с думите: "Радваме се да ви съобщим, че на 29 май на света се появи нашето прекрасно момченце Джейдън Грийн. Майката и бебето се чувстват добре. Моля ви да уважавате личното ни пространство. С любов – Клоуи и Джеръми."

Пожарът на любовта между двамата се възпламени ненадейно миналата година, когато Джеръми все още беше женен. Тогавашната му съпруга - медицинска сестра Мелиса, нашумя с факта, че през целия семеен живот, който е споделяла с него, именно тя се е грижела за прехраната и на двамата. И това не е всичко, през времето, в което възлюбеният й излежаваше присъдата си в калифорнийски затвор, тя бе неотлъчно до него.

Явно обаче ангелите на престъпно красивия мачо се оказаха слаби, след като с лека ръка той изостави благоверната си съпруга заради друга жена.

За Мийкс и наследницата на голямата империя това е първа рожба. От първия си брак щастливият баща има и друг син, който носи неговото име – Джеръми – младши.

Припомняме, че животът на бившия затворник претърпя пълен обрат през 2014 г., когато полицията публикува негови снимки във Фейсбук. Кадрите докоснаха сърцата на много жени по цял свят, а към Джеръми заваляха мълниеносни предложения от модни агенции.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари