Находки в бюлетините

12

Българинът глоба не го плаши, когато иска да каже нещо в прав текст на политиците.

1000 лева е глобата за избирател, който си направи селфи с бюлетината, докато е в тъмната стаичка, анонсираха от Централната избирателна комисия. Заплахата с тази не малка сума обаче не спря зевзеците, които и тази година разширяват фолклора върху бюлетините.

Един от гласуващите директно е написал, че "отказва да участва в поробването си". Естествено, той не си е харесал нито един от кандидатите и е наясно, че неговият глас ще падне "мърцина", сподели Днес +.

Но какво да кажем за следващата бюлетина с еротичен привкус? Недоволен от живота си у нас е сравнил България с лека жена, а за да подсили ефекта е лепнал и презерватив върху бюлетината. Подготовката му е била сериозна, тъй като е влязъл в тъмната стаичка, въоръжен с тиксо. И не се е притеснил, че от комисията може да го чуят докато къса лепенката.

Следващият герой пък видимо е недоволен от гласуването за референдума и е заложил на мъжки полов орган в разговорен и политически вариант. В първата колона се чете "Кор" - популярно название в онлайн коментарите, с което се финитират модераторите. Във втората пък четем "Хой" - цензурираният вариант, който е изваден от политическия речник на Радан Кънев. Да, липсва "Бай", но пък и квадратчетата в бюлетината са кът. Трябва да се отчете и желанието, а и възможността на избирателя да пише думи с българско значение на латиница.

Друг нашенец пък си е добавил квадратче с тикче - "Спрете да се подиграва:е на българските граждани". Само той си знае смисъла на послеписа: "Харесвам ваше симка".

Други техни колеги са пренесли на нов ред така - "ВИЦЕПРЕЗИ", а под него "ДЕНТ". Явно този, който е разпечатвал листа има лош спомен от някоя дентална манипулация в някоя дентална клиника.

Източник: Днес +
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари