"Надрусан" шофьор катастрофира на път за Николово

1
Инцидентът е станал на 9 май късно вечерта
Инцидентът е станал на 9 май късно вечерта Снимка: БГНЕС / архив

Инцидентът е станал на 9 май късно вечерта

На 9 май около 23:10 часа в района на вариантната на бул. България с бул. Липник в Русе, в посока с. Николово, екип на пътна полиция е изпратен на сигнал за ПТП.

При изясняване на случая на място униформените са извършили проверка на водач на лек автомобил БМВ, при която с техническо средство на 24-годишния шофьор е измерена положителна проба за употреба на "канабис" и "метамфетамин".

Случаят е документиран от екипа и предаден на разследващ полицай, който е започнал бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК.

По още два случая са образувани досъдебни производства. На 8 май около 20:55 часа в Русе на ул. „Капитан Райчо Николов“ полицейски екип е спрял за проверка автомобил БМВ. 28-годишният водач е дал положителна проба за наркотици – бензодиазепини.

Също на 8 май около 03:20 ч. на бул. „Фердинанд“ в Русе е била извършена проверка на автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 27-годишен мъж. Той е отказал да бъде изпробван с техническо средство за употреба на алкохол. На мъжа е издаден талон и той е посетил медицинско заведение, за да даде кръвна проба, която е показала концентрация на алкохол от 1,23 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари