Над България се носи гнусна миризма на корупция!

1
А миризмата на разложени морално корумпирани политици става все по-силна и отвратителна
А миризмата на разложени морално корумпирани политици става все по-силна и отвратителна

Престъпниците се изкараха жертви. Наглостта на хора, забогатели от съмнителни сделки и търговия с влияние стигна дотам, че да казват, че жертвите са те, защото някой е имал смелостта да посочи с пръст истината. Защото десет години гербавите живеят с усещането за безнаказаност и неприкосновеност.

И от капсулираната доскоро гербава партия се носи миризма на разложение и корупция, които отвращават всички. Защото надминаха в пъти границите на корупция и на тройната коалиция, и на сините демократи, като успешно задминаха и дори много централноафрикански държави.

И се държат така, все едно не са се насрали, ами са окичени с рози и миришат на френски парфюм. И са учудени, че хората не го възприемат така. То манипулиране, дресиране, но чак пък толкова, не минава. Подобна агресивна и нагла корупция и още по-лошо, убеденост, че всичко ще им се размине и пак ще продължават да крадат, нямат логично обяснение.

А наглостта на Пламен Георгиев премина в агресия към всеки, който смее да го попита за пропуснатата „обща” ипотекирана от него скромна тераса от 186 квадратни метра със сауна и барбекю. Забележете, никой дори вече не пита как той, работил последните десетилетия на държавна работа, си е позволил подобно жилище. То спестявания, спестявания, ама хайде, за камилчета направо ни взехте!

И вместо засрамено да се извини на народа, в чието име е на този пост, и да подаде незабавно оставка, този наглец заявява, че е жертва! Защото някой е казал истината за имотите му. Затова е жертва. Явно му е обещано никой нищо да не го пита какво има и най-вече как го е придобил.

И всичките нещастни жертви на истината се пазят от НСО, случайно на някой българин да не му избие чивията и да им се случи случка. Така че още по-скъпо ще ни струват „жертвите”.

А миризмата на разложени морално корумпирани политици става все по-силна и отвратителна! Налагаща пълното отстраняване на причинителите й и почистване с белина и огън.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари