Над 60 нови случая на Ковид-19 в Русенско

0
54 души са на болнично лечение
54 души са на болнично лечение Снимка: iStock

64 нови случая на Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях има и едно дете

През изминалото денонощие са оздравели 20 души. Няма починали с положителен тест за коронавирусна инфекция.

Активните случаи са 331, като малко над 16% от тях или 54 души са на болнично лечение. Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на единайсето място в страната по разпространение на заболяването. Разликата между повечето региони е много малка, като най-малко заразени има в Разград – 15.

До момента в област Русе са извършени 131 406 имунизации, като със завършен имунизационен курс са 58 593 души. Бустерна доза пък е направена на общо 24 945 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 1661 души от региона. За последното денонощие са направени 59 имунизации, като три от тях са на деца на възраст между 12 и 18 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари