Мои партньори са получавали заплахи

0
Въпреки всичко Марешки продължава борбата за "Дондуков" 2
Въпреки всичко Марешки продължава борбата за "Дондуков" 2

"Президентският пост в никакъв случай не може да бъде цената, която бих платил с живота и здравето ми."

Това каза предприемачът Веселин Марешки, съобщава  BULGARIA ON AIR

По думите му хора, близки до неговия бизнес, са получавали заплахи, след като Марешки отвори верига бензиностанции с конкуриращи се на пазара на горивата цени. "Това, което правя, и което застрашава живота и здравето ми, не е цената за президентския пост. Тази цена бих я платил", заяви Марешки.

Той обаче беше категоричен, че ще продължи борбата за "Дондуков" 2, тъй като според него държавата има нужда от реформи.

Двата референдума - този на Слави Трифонов и на Веселин Марешки, ще бъдат бъдат гласувани заедно, категоричен бе бизнесменът. "Не е важно на кого е референдума, а за кой от въпросите ще гласуват хората", посочи той.

"В нашия референдум най-важният въпрос е въпросът с цените на горивата, виждам с около 30 ст. разлика между нашите цени във Варна и тези, които са в София", пресметна той.

Марешки заяви, че очаква реални действия от КЗК по съмненията за картел на горивата в България, "защото това спъва развитието на държавата".

"Гледайки работата на комисията съм оптимист, но гледайки всички останали - не съм оптимист. Нито един депутат или министър не подкрепя с никакви действия и не дава смелост на комисията да стигне до край", подчерта той.

Няма да имаме драстичен скок, докато има бензиностанции като нашите. Благодарение на това, че ги има цените във Варна са много по-ниски, настоя той.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари