Младоженци поискаха храна вместо сватбен букет

8
Вижте историята на Жулиета и Даниел
Вижте историята на Жулиета и Даниел

Вижте историята на Жулиета и Даниел

Младоженците поискаха вместо цветя и скъпи подаръци, хранителни продукти за хора в нужда.

Жулиета и Даниел се познават от години. Завършват Националната спортна академия „Васил Левски” в София. „Може би около година-две след магистратурата започнахме да излизаме и да се виждаме. Така станахме двойка”, казва Даниел, предава NOVA.

Общите интереси на двамата младежи се превръщат и в основен двигател на любовта им. Около две години след първата им среща, Даниел предлага брак на Жулиета. „Уж беше само на разходка, а всъщност ме изненада. Беше много приятна изненада”, разказва Жулиета Стефанова.

Жулиета решава да предаде приятната изненада нататък. За сватбения си ден тя и Даниел не искат цветя, а храна. Не за себе си, а за самотните и изоставени хора с увреждания в Берковица.

„Хората се включиха с много голям интерес и желание, като дори ни се обадиха да ни попитат дали искаме нещо конкретно да донесат като продукти и храна за самия Дом”, казва Даниел.

Оказва се, че помощта на Даниел и Жулиета е повече от необходима. „Тази година просто не сме имали дарения и това е добре дошло. Ще помогне много. Млади хора за първи път правят при мен специално такова дарение”, заяви Михаела Маринова – директор на Дома.

И докато в Берковица са спокойни за зимата и предстоящите месеци, младото семейство споделя, че вярата в доброто е онова, което подхранва любовта им.

„Доброто е нещо, което може да бъде споделено и може да помогне на много други хора”, коментира Даниел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари