Мика Зайкова: Авгиевите обори на държавата не могат да се изринат за два-три месеца

0
Следващото Народно събрание трябва да излъчи експертен кабинет
Следващото Народно събрание трябва да излъчи експертен кабинет Снимка: БГНЕС

Отново ще бъде издигната за депутат от партията "Има такъв народ"

Мика Зайкова застана зад идеята, че следващото Народно събрание трябва да излъчи експертен кабинет. "Няма нужда политически лица да бъдат министър-председател и вицепремиери. Тук се изисква къртовска работа от знаещи и можещи хора.", коментира Зайкова пред БГНЕС.

Тя посочи, че отново ще бъде издигната за депутат от гражданската квота на "Има такъв народ": „Сигурно пак ще открия Народното събрание, ако няма по-възрастни депутати от мен“.

Мика Зайкова оцени положително свършеното до момента от служебното правителство и разкритикува предходното. "Момчетата се стараят, но тези Авгиеви обори не могат да се изметат и разринат за два-три месеца.", добави тя.

Икономистът прогнозира, че следващото правителство ще трябва да се справя с висок дефицит, актуализация на бюджета и тегленето на заем.

Бившият народен представител коментира сериозността на проблемите пред България свързани със зелената икономика и газопровода "Турски поток". "От износители на ток, ще станем вносител. И колко газ ще минава от тук, николко“, отсече Зайкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари