Месечен хороскоп за ЯНУАРИ 2019

0
Виж месечния хороскоп за всички зодии
Виж месечния хороскоп за всички зодии

Януари е един от най-важните месеци по отношение на хороскопа. За много хора това подсъзнателно означава настъпването на ново начало, когато можете да отворите нова страница. Можете да започнете да пишете на тази страница и от вас зависи как ще изживеете живота си.

Хороскопът за януари 2019 г. трябва да разчита на това, което хората са вложили. Въпреки че звездите ще ви посочат определен курс, вероятно през януари няма да ги послушате, ако не ви харесва посоката, която ви показват.

Овен

Януари, ще бъде за представителите на зодия Овен, един наистина ярък и незабравим месец, който ще ви зареди с маса приятни емоции. Но, за да получите нови впечатления, ще трябва да положите усилия и да сте активни. Този период ще се хареса на любителите на новите начинания, а също и ще напомни за забравени увлечения. Ще имате достатъчно енергия, за да преодолеете адекватно трудностите и непредвидените обстоятелства. Това е отлично време за събиране и обработка на информация свързана с професията, преквалификация и комуникация с колеги с богат професионален опит.

Бъдете отворени към всичко ново - в близко бъдеще, това ще ви се отплати. В началото на месеца правете планове, обмисляйте как да постигнете целите си и не на последно място, как да представите идеите си на шефовете. А през втората половина на месеца, може да започнете да действате. Първо, ясно и точно изложете проектите си, пред партньори и началници и след като получите одобрение, търсете съмишленици.

Любов и семейство

Януари ще бъде изпълнен с романтика и страст. Семейните, ще преоткрият чувствата си и ще се отдадат на стари спомени. Необвързаните трябва да проявят гъвкавост, за да спечелят щастието си. Първите стъпки от ваша страна към новата любов, ще бъдат обречени на успех, а кокетниченето и чара, ще ви помогнат да се справите с недоразуменията или дребните кавги.

Краят на месеца, ще ви радва със срещи със стари приятели и напомни, че трябва да обърнете повече внимание на своите близки. Необходимо е да се отнасяте към семейството си с разбиране и да избягвате демонстрацията на прекомерна агресивност. В противен случай съществува опасност да се скарате, а това може да доведе до проблеми, а те в началото на новата година едва ли са ви нужни.

Кариера и финанси

През януари са възможни малки проблеми във финансовата област, но те ще бъдат напълно разрешими, стига да сте по-уверени в своите способности. Не се затрупвайте с рутинна работа, която не носи плодове. Ще работите усилено за материалното си благополучие, но това ви е известно. Независимо от лидерските си качества, през първата половина на месеца е целесъобразно да покажете търпение и сдържаност, както по отношение на задачите, така и по отношение на колегите и началниците.

Скромността на някой от вас, ще им помогне да заемат важна позиция или да се издигнат в очите на своите началници, като надеждни и ценни служители. Необходимо е да съхраните своя ентусиазъм за новото начало и мащабните проекти, които ще се появят на хоризонта през втората половина на месеца.

Здраве

След новогодишните празници, трябва да обърнете внимание на вашата форма. Посещението във фитнес салон, ще ви помогне да стегнете тялото си и да възстановите хармонията в себе си. Но не претоварвайте тялото си, с тежки физически упражнения. Идеалният вариант е, да посетите басейн, йога или пилатес.

Препоръчително е също така, да започнете балансирана диета, богата на витамини и протеини. Опасен период ще бъде, новолунието на 6 януари. На този ден вероятността от злополуки, заболявания и наранявания е висока, затова трябва да бъдете внимателни, когато пътувате.

Телец

Януари 2019 г., обещава на представителите на зодия Телец, постигне на успех в планираните дела. Възможни са големи печалби и обещаващи предложения в работата. Взимането на правилни решения, може да ви направи щастливи за много години. Този месец, ще премине като един голям празник, който ще помните с добрите уроци и щастливите събития.

Оставете настрана всичко, настройте се на положителна вълна и си починете. Единственият сигурен начин за решаване на скучен проблем, е да се скриете от него. Заминете някъде или се скрийте - ще се справят и без вас. Благодарение на положителните си качества, ще може да направлявате съдбата си през януари в правилната посока, но не забравяйте и за втората страна на медала и контролирайте своята агресия и избухливост.

Любов и семейство

В началото на годината, има вероятност да развалите отношенията си с другите, благодарение на собствената си грубост и твърдост, затова укротете темперамента си и не се карайте с хората за нищо. Пълнолунието, което се пада на 21 януари, е отлично време да излезете и разтоварите с приятели.

След празниците, прекарайте повече време със семейството си и не бързайте да тръгвате на работа преждевременно, там така или иначе всичко ще се развива добре и без вас. Необвързаните представители на знака, ще трябва да изчакат за срещата със своята съдба. В първия месец, когато годината все още не е встъпила в пълните си права, едва ли ще започнете някакви отношения.

Кариера и финанси

Възможно е да постигнете успех, ако слушате себе си, а не странични хора. А и да разчитате на някой, не си заслужава, бъдете готови, по-голямата част от работата да вършите сами. Месец януари, ще бъде богат на успешни събития под формата на печалби и бонуси, така че не забравяйте за какво работите, всичко ще бъде изцяло изплатено.

Въпреки това, не се преуморявайте, почивката за вашата производителност ще играе основна роля. Използвайте неочакваните приходи, за устройство на дома си, това ще бъде добра инвестиция и най-важното ще радва очите ви. На 6 януари по време на новолунието се старайте, през този период да преминете без конфликти и агресивно поведение, в противен случай ще си създадете врагове на работното място, а сега изобщо няма да се нуждаете от това.

Здраве

Пълнолунието на 21 януари, се счита за добър ден за посещение в салона за красота. Така че се отпуснете и посетете специалист, които ще ви помогне да добавите към уникалния си вид, още повече чар. Януари е благоприятен месец, за поемане по нов път в живота и борба с лошите навици.

Препоръчително е в началото на годината повече да релаксирате и почивате, по този начин ще балансирате физическото и психическото си състояние. И между другото, след празниците не забравяйте да ходите на фитнес или да се занимавате с упражнения у дома, защото едва ли ще имате нужда от излишни килограми, особено през лятото.

Близнаци

През януари 2019г., представителите на зодия Близнаци, трябва упорито да работят, да бъдат трудолюбиви и по-отзивчиви, за да не пропуснат дългоочаквания шанс. Не позволявайте на празниците да ви отклонят от начертания път, необходимо е да съберете волята си в юмрук и да се захванете със задачите. Освен това плодовете, които ще пожънете, ще бъдат изненадващо приятни. Оставете вашата принципиалност във фонов режим, в полза на общото благо.

За да има мир и хармония в семейството, ще трябва да поработите върху себе си. Бъдете по-добри към близките си, помислете за съвместни занимания, забавления и всичко ще бъде наред. Най-добрият бизнес съюз този месец, ще бъде със скъпоценната ви половинка. Заедно ще може да преместите планини и да запълнете бюджета.

Любов и семейство

Дори и най-студените от вас, ще се подадат на страстните чувства, които ще възникнат в началото на януари. И дори любовния ви роман да не продължи вечно, обърнете внимание на житейските уроци, който ще донесе януари. Пред тези, които успеят да овладеят собствените си чувства, наистина ще се отворят нови хоризонти, които могат да доведат до брак в бъдеще, но сега не се съпротивлявайте на сърцето си, носете се по потока.

Семейните ги очакват много битови задължения, които ще изискват финансови разходи. През този период, ако имате деца, може да се нуждаят от повече внимание, дайте им по-голяма независимост, помогнете им с тяхното обучение, подкрепете ги, те ще имат много голяма нужда от това. След дългите празници, е добре да си отдъхнете на тихо място извън града със семейството, може да карате ски или просто да се разхождате в гората.

Кариера и финанси

Януари ще бъде за вас, месец на нови начинания, може да си поставите нови цели и да действате, само не споделяйте плановете си с никого, защото завистниците не спят. Също не трябва да стоите на компютъра си от сутрин до вечер, може да се преуморите, което да доведе до заболяване, а това сега е изключително нежелателно за вас, защото финансовата сфера няма да е много стабилна през този период.

Най-добре си поставете постижими цели и разпределете възможностите си равномерно, така ще получите това, което искате, а и ще ви остане свободно време. В края на януари, ще имате възможност да срещнете човек, който ще ви помогне в кариерата. Във финансовата сфера, се старайте да сте по-спестовни. Опитайте се да не харчите пари за дреболии, да не давате заеми и да не правите твърде скъпи подаръци.

Здраве

През януари обърнете внимание на стомаха си, сега той се нуждае от правилно хранене и разтоварване. Направете си изследване на стомашно-чревния тракт, за да се презастраховате от евентуално заболяване на храносмилателните органи.

Обърнете също внимание и на имунната си система, има висок риск от заразяване с инфекциозни заболявания, които могат да прераснат в хронични. В края на месеца, може да се чувствате уморени, затова си оставяйте достатъчно време за отдих. Вашето тяло вероятно е изтощено, затова го заредете с витамини. Една отлична възможност е да отидете на спа почивка, разбира се ако финансите ви позволяват.

Рак

Януари за представителите на зодия Рак, е време за завършване на старите дела и благодарност за прекрасната предна година, която ви донесе толкова хубави неща. Непосредствено след празниците започнете работа възможно по-бързо, за да не пропускате надеждни партньорства и печеливши проекти. През този месец, ще трябва да разчитате само на собствените си сили, затова и време за скука няма да остане.

През януари, ще ви се предостави възможност, да постигнете желаните цели. Съдбата щедро ще отвори вратата към успеха, затова не изпускайте момента. Ако се сблъскате с житейски дилеми, посъветвайте се с вашата половинка или доверен колега, те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Като цяло, този месец за вас ще бъде много проспериращ, но си струва да помните, че всички стари неща трябва да бъдат завършени, преди смело да навлезете в новите начинания.

Любов и семейство

Необвързаните, ще имат възможност да се запознаят с приятен човек, който ще предизвика в тях силни чувства. Благодарение на вашата предпазливост и селективност, няма да се свържете с кой да е, така че има шанс новият избраник, да стане ваш съпруг в бъдеще. Дори ако цинизмът, блокира всички други чувства, опитайте се да намерите сили да не се противопоставяте на запознанствата.

Семейните ще си създадат уютно местенце, заедно с близките си и ще се потопят в свят на комфорт и отдих. Ако не сте мислили за деца, тогава януари ще ви даде тази възможност, смело се захванете със задачата и до края на годината ще станете щастливи родители. В края на месеца, ще трябва да поработите по семейни въпроси, свързани с ценни книжа и наследство. Но ще успеете, защото ще ви помагат близки и приятели.

Кариера и финанси

Поради трудолюбието и волевата си природа, ще се справите с всяка задача, която поставите пред себе си, въпреки че ще напредвате към целта бавно и практично. Започнете месеца, като си направите ясен план, какво и кога е необходимо да направите и ще успеете. Кризисни ситуации, сривове и конфликти с партньори не се очакват. Работата ще продължи в обичайния си ритъм и ще носи отлични резултати.

Към средата на месеца се очаква премия или доходоносна оферта за работа. Но на новолунието на 6 януари, не трябва да сключвате никакви договори или сделки, защото негативната енергия, може да обърне обстоятелствата не във ваша полза.

Здраве

През януари е необходимо да се съсредоточите върху укрепването на имунната си система и нервите. Вземете това под внимание, тъй като почти всички заболявания са от нерви. Така че, вашата задача е да си осигурите спокойствие, а това като цяло, ще бъде лесно. Първо, не се предвиждат сериозни промени в живота ви и второ, близките ще са готови да ви подкрепят във всяка ситуация.

Правилното дишане, ще ви помогне да разпределите енергията в правилната посока. И, разбира се, не забравяйте да спортувате. Няколко прости упражнения, ще ви дадат сила и бодрост за целия ден.

Лъв

През януари, ще привличате всички с външния си вид и уникалната си харизма. Също така, ще бъдете много позитивни и оптимистични, което ще допринесе за постигането на вашите цели. През този месец, ви чакат много перспективи, както в любовта, така и в работата, Главното е, да избягвате сплетни и да отхвърляте глупави слухове.

Препоръчително е, да си намерите някое интересно занимание. Не може да си представите, колко удоволствие ще ви донесе едно ново хоби. На работа, единственият начин да подобрите взаимоотношенията в колектива е, да преминете към неформална комуникация. Поканете колеги си на парти или излезте да пиете кафе с тях.

Любов и семейство

В началото на януари, се опитайте да отделите повече време на близките си. В момента те, ще се нуждаят от вашата любов. Това не означава, че трябва да сте близо до тях през целия ден. Важното е не количеството, а качеството. Може да е трудно на някои от вас да изразят чувствата си, но опитвайте. Ако не започнете да пренебрегвате нуждите на близките, до средата на месеца семейните отношения ще се подобрят значително.

Необвързаните в началото на месеца, ги очакват приятни срещи и нови запознанства, но не трябва да разчитате на дълготрайни отношения. Също не бива да се държите така, сякаш всички са ви задължени, иначе рискувате да останете сами и да изплашите вашите ухажори.
От средата на месеца, има голяма вероятност да срещнете вашата „половинка“. Разбира се, с течение на времето може да осъзнаете, че вашият избраник, има недостатъци, но това не е причина да прекъснете връзката.

Кариера и финанси

В средата на януари, може да получите печеливша оферта за сътрудничество, която да е обвързана с добри доходи. Успешно ще се развиват плановете за тези, които са планирали да започнат бизнес. Отношенията с партньорите, ще се развиват по-добре от всякога, а колегите ще ви поддържат във всичко. Благодарение на вашето старание и чар, както винаги, ще заемете първото място на работа, а в очите на шефовете ще се представите в най-добрата светлина.

В средата на месеца, трябва да сте по-предпазливи има вероятност от измами и кражби. Въпреки стабилната позиция на работа, финансовото ви състояние през януари, няма да бъде на ниво. Някои от вас, ще трябва да се захванат с допълнителна работа, за да задоволят някои свои нужди. Не забравяйте обаче, че тези трудности са временни и в началото на следващият месец ситуацията ще се стабилизира.

Здраве

През януари трябва да обърнете внимание на храносмилателната си система. Не е изключено изостряне на хронични стомашни заболявания. Така че след празниците, е добре да започнете диета, така ще излекувате тялото си и ще поддържате фигурата си във форма.

Обърнете също внимание на нервната си система, която ще бъде разклатена до максимум. Не трябва да реагирате рязко на незначителни ситуации, почивайте повече и не позволявайте на негативните неща да разстройват живота ви. За да подобрите здравето си спортувайте повече, пийте витамини и ако се почувствате зле, веднага се консултирайте с лекар. Самолечението категорично ви е забранено.

Дева

През януари представителите на зодия Дева, трябва да се настроят на позитивна вълна. Оптимистичното отношение, ще ви помогне за решаването на материалните проблеми и справяне с домакинските задължения. През този период, ще имате достатъчно сила и енергия, за реализиране на собствените си мечти. Така че, не бъдете пасивни пред проблемите и смело се захващайте с нови проекти.

Повече от всякога сега, ще бъдете включени в обществени дела и мероприятия. Ще бъдете изпълнени с идеи и повечето от тях, ще бъдат подкрепени от обкръжаващите ви. Основното нещо е, да не се опитвате да доминирате. За да могат всички ваши планове да станат реалност, трябва да действате методично и упорито. Бъдете активни и в живота ви, скоро ще се появят изкусителни перспективи.

Любов и семейство

Този месец се препоръчва, да не губите своята енергия, в решаване проблемите на другите хора. Безупречно се справяте с домакинството, грижете се за децата, не забравяте за партньора си и дори подкрепяте приятели и роднини. Другите се чудят, как се справяте с всичко? Но обърнете внимание и на себе си, в този режим няма да продължите дълго. Ако не преосмислите отношението си към живота, хроничната умора и обострянето на болестите няма да закъснее. Ако близките ви се сърдят на вашата заетост в работата, опитайте се да намерите време за семейна вечеря или отидете съвместно на кино.

Необвързаните ги чака интересна среща с непознат, но не прибързвайте, първо опознайте човека по-добре. Януари ще бъде богат на комплименти от противоположния пол, което със сигурност ще повиши вашето самочувствие. Мъжете трябва да обърнат внимание на заобикалящата ги среда. Възможно е в резултат на вашата не инициативност, да изпуснете жената на мечтите си.

Кариера и финанси

Опитайте се да завършите всички важни финансови въпроси преди пълнолунието, на 21 януари. Не харчете парите си напразно, обърнете внимание, може би в някои моменти ще имате възможност да спестите пари, като по този начин ще успеете да натрупате малка сума, която ще ви потрябва през пролетта. В края на месеца, се опитайте да завържете изгодни контакти, които ще ви бъдат полезни по-късно в работата.

Може да забележите, че след празниците сте се депресирали, опитайте се, да се справите с това чувство, заемете се с нови задачи. Тези, които отдавна мечтаят да се изпробват в нов бизнес, е дошло времето. Някои от вас, ще имат достатъчно късмет, за да направят пари със собственото си хоби.

Здраве

Сблъсквайки се с проблемите на други хора, рискувате здравословни проблеми. Обърнете внимание на нервната си система, която сега се нуждае от помощ. Вероятно отдавна не сте почивали, затова се погрижете за тялото си, посетете СПА център, разходете се с приятели извън града. Ако чистият въздух и пълноценният сън, не ви помогнат, консултирайте се с лекар.

Обърнете също внимание на дихателната си система, сега сте най-податливи на инфекциозни заболявания. Вземете предпазни мерки и не забравяйте да подсилите имунната си система. Пийте витамини, пресни сокове и избягвайте да стоите на студено.

Везни

През януари, представителите на зодия Везни е нужно да бъдат, малко по-уравновесени и стабилни. Съмненията в собствените ви способности са много вредни и могат да развалят много от вашите планове. В началото на годината, трябва да решите първо старите проблеми, преди да се захванете с нови проекти.

Това е благоприятно време, за въвеждане на нови прогресивни технологии в работата и разкриване на творческия ви потенциал. На някои от вас, приятелските връзки ще помогнат за напредък в кариерата. Благодарение на своята решителност, ще може да обърнете всяка ситуация в своя полза, както и да привлече нови и полезни хора в живота си.

Любов и семейство

Тези, които вече имат партньор, ги очаква хармоничен период. Миналите спорове ще утихнат, въпросите, които не са ви давали покой, най-накрая ще бъдат решени, а ежедневните проблеми вече няма да се усещат със същата острота. Но на 6 януари, вероятността от кавга с любимия човек, ще бъде висока. За да преживеете спокойно този ден, опитайте се да държите емоциите си под контрол или излезте с половинката си на среща.

За необвързаните, януари е време да блестят и впечатляват околните! Ще сте неустоими и уверени в себе си и ще привличате представителите на противоположния пол. Въпреки успехите си, не трябва да бързате да се обвързвате, първо добре анализирайте своя нов избраник, като прецените плюсовете и минусите. Онези, които са сами от дълго време, трябва да свалят летвата и да не чакат принца на бял кон. Погледнете по-отблизо обкръжението си, може би бъдещата ви любов е някъде наблизо.

Кариера и финанси

Дори да имате проблеми, свързани с финансите и работата, те няма да нарушат вашето спокойствие през януари. Въпреки това, опитайте се да бъдете по-внимателни с парите, тогава всяка криза ще ви заобиколи. Препоръчително е, да не доверявате важни неща на обкръжаващите, а сами да се заемете с тях. Ако работата ви е свързана с набиране на персонал, не трябва да устройвате в компанията роднини и приятели, в противен случай рискувате да чуете за себе си неприятни клюки.

Преди да започнете работа след празниците, направете си план за действие, за да се представите добре пред началниците. И със сигурност не трябва да започвате роман на работното място, в противен случай рискувате да останете без нищо. Финансова стабилност, ще постигнете към края на месеца.

Здраве

През януари, слабото ви място ще бъде нервната система. Не се изтезавайте с ненужни страдания, по-добре прочетете книга по психология. Съберете волята си в юмрук, уравновесете нервната си система и преживейте януари с достойнство. Ако имате някаква невроза или тревожност, взимайте по често релаксиращи вани или се разхождайте на чист въздух.

Също се препоръчва, да си миете по-често ръцете и да избягвате затворени помещения с много хора, тъй като през януари има голяма вероятност да се заразите с инфекциозно заболяване. Приемайте витамини и пресни сокове, за да поддържате имунната си система. Ако все пак се разболеете, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар и стриктно да спазвате всички препоръки, в противен случай дори една простуда, може да причини усложнения.

Скорпион

В началото на годината, ще почувствате скука, но това няма да продължи дълго, благодарение на променливото ви настроение. Януари е месец, в който трябва да създавате нови планове и да решавате стари проблеми. По време на пълнолунието, на 21 януари, е възможно да сте по вяли и със снижена работоспособност. Препоръчително е да си останете вкъщи и да не посещавате шумни места и големи компании.

Обикновено на плещите си носите голяма отговорност - за дома, за работата. Но не се притеснявайте, ще се справите със всичко. Още в Новогодишната нощ, ще имате усещане, че всички ваши желания ще се сбъднат. И това чувство, няма да ви излъже. Вие сте изпълнени с енергия, излъчвате позитивност, уверени сте в себе си, което означава, че имате отлични шансове за успех. Основното е да положите усилия там, където наистина трябва.

Любов и семейство

Тези които имат връзка от дълго време, е добре да организират съвместно пътуване с втората си половинка. Помислете, може би сте готови да вземете решение за създаване на семейство, особено ако човека, който е до вас, вече е тестван във времето. Необвързаните, които имат много ухажори, не трябва да бързат с избора си, може би не сте опознали добре човека. По-самоуверените, трябва да снижат летвата в представата си за идеалния партньор.

Семейния живот през януари, ще бъде като спускане с увеселителен влак. Ще почувствате всички наслади от кавгите и помиренията, паралелно с това, няма да бъдете инициатори на раздорите. Може би си заслужава да разговаряте с вашия съпруг, за проблемите във взаимоотношенията. Поканете половинката си на среща или си подарете меден месец в екзотична страна, за да обновите връзката си.

Кариера и финанси

През януари трябва да обърнете внимание на малките задачи на работното място, тъй като точно те, ще бъдат основните източници на доход. В останалото в работен план, всичко ще бъде планирано и без инциденти. Въпреки това, във вашият колектив, някой може да разпространява клюки, които да подкопаят самочувствието ви. Препоръчително е, да не обръщате внимание на подобни слухове и да се държите с достойнство, с високо вдигната глава.

След Нова година е добре да започнете да пестите пари, има добра перспектива да спестите прилична сума и да направите печеливша инвестиция в средата на лятото. За тези, които търсят работа, след 20 януари има добър шанс да попаднат на добра позиция, но трябва да сте селективни, тъй като измамниците около вас не спят. Кредити, взети през януари, ще бъдат трудни за погасяване, затова се опитайте да ги избегнете.

Здраве

През януари трябва да обърнете внимание на имунитета си. Възможни са усложнения в хода на инфекции или обостряне на хронични заболявания. След празниците няма да е излишно, да прочистите стомашно-чревния тракт и да пиете средства за възстановяване на черния дроб.

Януари ще бъде най-добрият месец, за борба с лошите навици, което включва и преяждане вечерта. Ако не се ограничавате сега, през лятото няма да може да блеснете с великолепната си фигура. На 6 януари, избягвайте да пътувате на дълги разстояния или да се занимавате с екстремни спортове, тъй като има голяма вероятност за нараняване.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, ги очаква отличен месец, изпълнен с общуване със семейството. Разбира се, няма да може да избегнете всички проблеми, но благодарение на умението си да планирате нещата, всичко ще се окаже безпроблемно. Вашето семейство и приятели, ви смятат за надеждна опора, затова не се отдръпвайте, ако ви помолят за помощ.

През януари, може да се сдобиете с нов кръг от приятели, които ще останат в продължение на много години. По-често излизайте сред хората и завързвайте нови запознанства.

Единственото от което трябва да се пазите е, да не реагирате твърде остро на това, което се случва около вас, в противен случай, може да се окажете в плен на неврозата.

Любов и семейство

Необвързаните дами, ще бъдат заобиколени от ухажори, които подобно на рицари ще се борят за спечелването на вашето сърце. Но нито един от джентълмените, няма да успее да спечели вашата любов. В никакъв случай не се забърквайте в безперспективни връзки, в противен случай рискувате да подкопаете репутацията си. По-добре отделете време и подредете чувствата си.

В семейния живот, всичко ще бъде спокойно. На дамите, ще им доставя удоволствие да се занимават с домакинството, децата и ще се стараят да изглеждат невероятно привлекателни за половинките си. Но покрай битовите проблеми, не забравяйте и за съпружеската близост. Мъжете трябва да демонстрират по-голяма инициативност и постоянство в отношенията. Ако вече сте намерили дамата на сърцето си, тогава по всякакъв начин покажете своите чувства.

Кариера и финанси

През януари има голям шанс да постигнете успех, но за това ще трябва да преодолеете някои пречки. Старайте се адекватно да оцените вашите силни страни и възможностите конкурентите. Възможно е да ви предложат нова позиция, да промените работното си място, да откриете собствен бизнес или да завършите успешно проект. Може да сте сигурни, че сега обстоятелствата ще са на ваша страна.

За да се покажете в най-добрата светлина, не се отказвайте от нито една задача възложена ви от шефовете, още повече, че това ще ви донесе добра печалба. Въпреки че не се очакват финансови проблеми, съвета е да ограничите заеми или кредити. В края на месеца, очаквайте бонус или премия.

Здраве

В началото на януари, имунитетът ви няма да бъде на висота. Опитайте се да избягвате течения, пийте витамини и билкови чайове и ако се простудите, незабавно започнете лечение.

През този период също си струва, да се погрижите за правилното си хранене Храносмилателната ви система може да не е на ниво, особено ако страдате от заболявания на стомашно-чревния тракт. Дори по празниците, е добре да се откаже от солени, пържени, пикантни и мазни храни.

Много е вероятно промените във времето, да повлияят на вашето здраве. Възможни са ставни болки, замаяност, обща слабост. За да предотвратите подобни проблеми, ще ви помогне пълноценният сън и курс с витамини. В края на месеца, бъдете изключително внимателни, ако обичате екстремните спортове, освен това бъдете предпазливи зад волана и докато работите с домакински уреди.

Козирог

В началото на годината, някой от вас могат да получат много добро предложение за работа, но за което ще трябва да се преместите в друг град или страна. От такова предложение не трябва да се отказвате, защото такива възможности при вас, идват много рядко. По принцип този месец, си струва да се замислите за промяна на работата. Възможно е да се натъкнете на интересни позиции, които обещават достойни условия на труд и заплата.

През януари трябва да бъдете по-меки и сдържани, тъй като може да бъдете замесени в спор или кавга. Незаслужената критика, може да засегне дори близките ви хора и в крайна сметка ще съжалявате за поведението си. Търсете безконфликтни начини за разрешаване на споровете. Бъдете по-отстъпчиви и не бързайте да вземате решения.

Любов и семейство

Необвързаните, ще трябва да почакат за своята любов. Сега е време да се вгледате в другите, да анализирате вашите чувства, да поставите всичко на място в бивши взаимоотношения. Тези, които вече са срещнали втората си половинка, трябва усърдно да работят върху връзката. Заради постоянната рутина, не обръщате дължимото внимание на любимия си човек. В резултат на това, рискувате проблеми в отношенията.

Семейните трябва да отделят по-голямо внимание на половинката си и да поддържат по-топли отношения. Внесете нотка фантазия, отидете на кино или посетете курс. Мъжете трябва по-често да подаряват цветя и да водят в ресторант любимата си. През януари има шанс да направите грешка и да завържете роман настрани. Съветът обаче е, да избягвате запознанствата с нови хора и да не се отдавате на мимолетни чувства.

Кариера и финанси

Като цяло януари, ще е удачен месец по отношение на кариерата. Очаква се реализирането на успешни проекти, командировки и получаване на предложения за нова длъжност. Не се тревожете, ако ви помолят да се преместите на нова позиция, това ще ви позволи да достигнете безпрецедентни висоти. Този месец е особено благоприятен за онези, чиято дейност е свързана с научни изследвания, преподаване, реклама, застраховане и телевизия. Работата ще ви доставя удоволствие и са възможни парични бонуси от шефове или клиенти.

От финансова гледна точка, всичко ще се развива нормално. Но се старайте да не харчите всичко, което печелите веднага, а отделяйте малко пари настрани, а през пролетта ще може успешно да инвестирате натрупаната сума. Единственият проблем в материалната сфера, ще са дълговете. Не трябва да вземате нови заеми, докато не издължите старите и още повече да заемате пари от приятели и познати.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на опорно-двигателната си система. В началото на януари има вероятност, за нараняване или изостряне на хронични заболявания на ставите. Ако е възможно, направете профилактичен преглед или преминете курс по физиотерапия.

Обърнете също внимание на нервната си система, в началото на годината има вероятност от пренапрежение, което ще изисква рехабилитационен курс. Като превенция, се опитайте да ограничите конфликтните ситуации и стреса. След 20 януари, може да се заемете с лечение на вашите зъби.

Водолей

Не трябва да се страхувате от промените, събитията през януари ще покажат, че всичко върви по най-добрия начин, а избраният курс е верен. Така продължавайте! Силното ви качество е креативността, използвайте го в пълна степен, когато затънете в рутина. Неочакваните идеи, ще спасят положението.

Любовните отношения, ще предизвикват повишен интерес във вас през януари. Но това не означава, че ще се отдадете на флиртове или мимолетни романи. Смело ще поемете по пътя на сериозните взаимоотношения. Във вихъра на чувствата, не трябва да забравяте за работата, защото в края на месеца е възможно повишение.

Любов и семейство

В любовта няма да бъдете равни. Вашата половинка, ще бъде истински щастлива, когато получи подаръци и покани за срещи от вас. И в интимните моменти, също ще бъдете на висота. Необвързаните трябва да бъдат предпазливи с непознати хора, има вероятност новата ви връзка да не стигне до логично завършване, а само да ви развали настроението и личното самочувствие.

В никакъв случай, не завързвайте любовни романи настрани. През януари, има вероятност да се разкрие цялата тайна и няма да може да избегнете скандали или раздели. Семейните трябва да покажат сдържаност и да не си позволяват, груби изказвания за близките.

Кариера и финанси

През януари е възможна, обещаваща нова работа с високо заплащане. Само внимавайте да не хванете звездна треска и не слагайте веднага короната. Всичко, от което се нуждаете сега, е да се отнесете по-сериозно към новата позиция и да се утвърдите като успешен служител. И не разказвайте за вашите планове, на съмнителни приятели и непознати хора, сред вашата среда има много завистници, които могат да подкопаят вашата репутация.

Също така, вашият главен враг може да стане, собствената ви избухливост и емоционалност. Не си позволявайте да се изказвате зле, по адрес на нови служители или да предизвиквате скандали на новото работно място. За да предотвратите емоционални избухвания, коригирайте режима си на работа и почивка и не работете у дома. В средата на месеца има риск да похарчите голяма сума пари, което може да доведе до временни материални затруднения.

Здраве

През януари, слабото ви място ще бъде нервната система. Опитайте се да успокоите нервите си и ако все още сте под стрес, да се научите да се отпускате. Често вземайте гореща вана с ароматни масла и медитирайте. Използвайте аудио релаксация или посетете психолог. Ще бъде добре, да вземете успокоителни на билкова основа. Да поддържате емоционалния си фон, ще помогнат забавленията и четене на книги по психология.

Във връзка с нервното пренатоварване, е възможно да се обострят някой стомашни заболявания. Обърнете внимание на вашата диета, разработете подходящо меню за себе си, изключете пържените храни и се откажете от алкохола.

Риби

През януари, представителите на зодия Риби, смело ще се носят по течението, който ще ги отведе до кариерно развитие. Вашето усърдие ще ви помогне да постигнете високите си цели и да се докажете на новото работно място като трудолюбиви служители. В преследването на пост, не забравяйте за себе си, защото сега вашето емоционално състояние преминава през шок и ще се изисква, да обръщате повишено внимание на здравето си.

През този период, ще сте много натоварени, но не се притеснявайте. Сега е полезно да бъдете в центъра на прожекторите. В края на месеца, ще получите заслужена награда. Ако ви се струва, че сте притиснати към стената, не се безпокойте! Да се измъкнете от това без загуба, ще ви помогне вашият късмет и естествен чар.

Любов и семейство

В поддържането на стабилно емоционално състояние, ще ви помагат роднините и семейството. Те ще ви подкрепят по всякакъв начин, ще ви канят на гости и ще ви помагат финансово. Дамите са изложени на риск да останат сами, поради нерешителността си, сега е моментът да се откажете от амбициите и да поемете инициативата, още повече, че ухажорите около вас, само чакат да им дадете знак.

Може да си струва да посещавате курсове по психология, тогава ще започнете да се доверявате повече на хората и да се отваряте към другите. На семейните се препоръчва да обръщат повече внимание на втората си половинка, която сега ще се нуждае от вашата любов. Направете съвместно пътешествие, за да забравите за рутината и трудностите. Такъв мини-меден месец, ще ви помогне да върнете искрата в поохладнелите отношения.

Кариера и финанси

Януари е месец на финансови загуби, но не трябва да се отчайвате, това е по-скоро предупреждение, че трябва да положите по-големи усилия, за да коригирате ситуацията до февруари. Не трябва да се надявате на късмет, бъдете реалисти и да не се поддавайте на илюзии. Препоръчително е, да бъдете по-икономични и да не харчите много пари за забавления.

Контролирайте доходите си и не ги излагайте на никакви рискове. От скъпи покупки, сега също е по-добре да откажете и да ги оставите за по-благоприятен период. В края на януари се очаква промяна в работата, което ще доведе до значително увеличение на вашите доходи. Не пренебрегвайте предложението за нова длъжност, защото с негова помощ до пролетта може да натрупате достатъчно пари.

Здраве

През януари е добре, да обърнете внимание на нервната си система. Вашият емоционален фон сега е най-уязвим и всяка критика, насочена към вас, ще бъде възприемана като гръм от ясно небе. Не си внушавайте несъществуващи проблеми, по-добре се заемете със самоанализ, четете книги по психология, почивайте си достатъчно и общувайте с интересни хора.

Научете техники за релаксация или се консултирайте със специалист. Помислете, може би си струва да премахнете от живота си всичко, което ви причинява дискомфорт и раздразнение. През януари обърнете внимание на слуховият си апарат, обличайте се по-топло и се старайте да не стоите на студено. При първи симптоми на заболяване, незабавно се консултирайте с лекар - това ще ви помогне да избегнете продължително боледуване.

Източник: astrostar.eu
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари