Месечен хороскоп за октомври 2020

0
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през октомври ще имате повече ангажименти свързани с по-възрастни хора. Те могат да са свързани с техен здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация от семеен или финансов характер. През този месец отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неясно развитие. Октомври ще бъде интересно време по отношение на професионалното ви развитие, тъй като сега ще възникне нова или по-добра възможност за вас. Новите хора в професионалното ви обкръжение, нови клиенти или партньори ще донесат нови идеи или ще провокират нов начин на работа. През този месец трудно ще организирате и реализирате плановете си свързани с дете или внуче. Ако работата ви е свързана с деца, то резултатите ще са незначителни или ще ви се налага да разрешавате сложни проблеми. Приходите в семейния ви бюджет и тяхното разпределение и употреба могат да са в основата на напрежение между членовете на семейството ви. Възможно е да възникне някакво усложнение или забавяне на пари, които очаквате да получите. През този месец ще имате възможност да помогнете на млад човек (младеж или девойка), които преживяват някаква лична драма или неприятности. Забаването на важна новина или информация може да се окаже доста изнервящо през този месец. Нейното получаване, когато и да е това, ще породи още въпроси или необходимост от важни решения. Жените ще имат благоприятно време за постигане на важни успехи свързани с финансов договор, спораумение, повишение на заплата и други. Мъжете ще имат благоприятен месец да реализират важно за тях пътуване.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през октомври ще преживеете неочаквани събития свързани с приятели, които живеят близо до вас ( в същото населено място). През този месец ще може да създадете нови познанства при неочаквани обстоятелства. Октомври ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни. Организирайте добре бюджета си, съобразявайте се с регулярните си доходи, и не разчитайте на допълнителни пари или неочаквана печалба. През този месец мнозина ще имат планове свързани с пътуване (предимно по семейни причини). Някои от вас ще посрещнат гости от друг град или държава. Каквито и планове или очаквания да имате във връзка с такива срещи, те ще се развият благоприятно и интересно за вас. Притеснение или паника може да възникне около близък човек, който ще попадне в трудна ситуация, инцидент или ще има проблеми със съдебно дело (юридически ангажименти). През този месец не всички ваши контакти и познанства ще се развият в желаната от вас посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни, досадни, неотстъпчиви хора. През октомври внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния комфорт. Не отхвърляйте с лекота мнението на другите, съветите на професионалисти и се съобразявайте с реалните си нужди. През този месец много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост. Някои от вас ще преживеят моменти на страх или силно безпокойство свързано с неочаквана промяна, с необходимост от вземане на трудно решение или ще преживеят драма свързана с близък човек. Жените ще се разделят с приятел (мъж или жена) или ще се срещнат със стари приятели. Мъжете да са по-внимателни със здравето си, да се пазят от инциденти и да избягват екстремни спортове и приключения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през този месец ще изразходвате много време и енергия за разрешаване на важни за вас проблеми. Остават три месеца до края на годината и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на октомври, в края на месеца ще има за какво да се чувствате доволни и обнадеждени. През този месец обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно воля и амбиция. Мнозина от вас ще са ангажирани с планове или проекти свързани с имот или стопанство. Нещата може да се развиват бавно, но успехът е пред вас. Изненади пре зтози месец ще възникнат във вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, постигане на важни резултати или печалби. Може да използвате благоприятните тенденции на този месец за представяния, за интервю за нова работа и др. През този месец най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации. За съжаление вашата защита, съвет или помощ като родител няма да е достатъчна. Малко по-непредвидимо ще се развият събития, при които ще ви се наложи да коригирате свои ангажименти или обещания. Жените ще се наложи да се срещнат с неприятни хора, или ще имат контакти с представители на институции (бизнес) по неприятен повод. Мъжете да избягват конфликти с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през октомври ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве или за здравето на човек от кръга си роднини. Вероятно грижите ще бъдат в дома, където живеете, или като цяло ще са свързани с домашно лечение. Ако пътувате през този месец бъдете внимателни с документи и с пари. Ако е възможно не плащайте нищо предварително, но и не оставяйте неочаквани изненади да ви намерят неподготвени. Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Един конфликт през този месец ще продължи кратко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на обиди, обвинения, а в някои случаи ще има дори и заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. Някак си ще ви се иска да получите повече, да преживеете по-интересни неща. Колкото по-реално гледате на вашите отношения, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате. Някои от хубавите събития през този месец, които ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес и др. Годеж или сватба през октомври са възможни в кръга ви от роднини или приятели. Някои от вас ще се наложи да се погрижат за баща или дядо, който ще има нужда от помощта на по-млад и активен човек. Жените Рак ще бъдат изненадани от неприятна новина свързана с жена. Мъжете ще имат повече работа в службата си, която ще трябва да бъде свършена в кратки срокове.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през октомври може да се ангажирате с реализацията на някои нови идеи и планове. Каквото сте подготвили досега - това ще е. Октомври не е време за подготовка, а време за реализация или за продължение на постигнатото досега. Ще следите с очакване събития в любовния живот на жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка. През този месец ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които ще имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно вие ще сте подходящия човек, който ще даде правилен съвет, ще покаже правилната посока. Неочакваните събития в дома ви, едва ли ще ви изненадат през този месец. Те по-скоро ще ускорят някои процеси свързани с наложителни промени. Ако сте ангажирани в съдебно дело свързано с жилище или имот, това ще бъде благоприятен месец за неговото развитие. Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви разстрои. За съжаление, най-вероятно тази личност живее в друго населено място и контактите ви ще са само онлайн или по телефона. Относно работата ви, през този месец ще сте по-напрегнати, особено ако работите в сферата на финансите или работата ви е свързана с пари. През октомври мнозина ще поставят началото на нова връзка, или ще има развитие към по-сериозно обвързване на създадени вече отношения. Жените ще очакват развитието на важни събития свързани с дете или внуче. Мъжете Лъв ще мислят как да разрешат една емоционално трудна ситуация свързана с личните им или семейни отношения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през октомври ще имате различни поводи за радост, които ви се полагат след стоически преживян период на различни затруднения или неудачи. Ще бъде даден шанс да се стабилизирате или да постигнете един успех. Пред вас е месец, благоприятен за реализацията на една промяна, която ще бъде важна за живота ви. Октомври ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело независимо от неговия характер. Може обаче да останете разочаровани или излъгани за пари, които ще имат някаква връзка с човек от семейството ви. През този месец организирането на предварителни планове и задачи за изпълнение няма да ви бъде в голяма помощ, което не означава, че не трябва да правите такива. Просто винаги имайте наум фактора изненада. Октомври ще бъде благоприятен период за развитие на професионалните ви и бизнес отношения. Ще можете да постигнете успехи с много амбиция и последователност в действията си. Ще получите неприятна новина или ще преживеете трудно събитие свързано с човек, който е ваш роднина или по някакъв начин има връзка със семейството ви. Сложни могат да се окажат брачните отношения на някои представители на зодия Дева. Това ще касае предимно тези, които са нестабилни, проблематични или натоварени с много напрежение през последните месеци. Една нова криза в отношенията ви може да постави под въпрос бъдещето на съжителство ви. През този месец ще се откажете от едно свое обещание поради възникване на нови обстоятелства. На работното си място се пазете от някакъв вид материална или интелектуална кражба. През октомври на мнозина им предстои събиране в домашна обстановка, свързано с много емоции и настроение. Жените Дева ще имат благоприятно време за стабилизиране и организиране на личните или семейни финанси, за покупка на важни вещи за комфорта в дома или за зимния сезон. Мъжете да избягват прояви на хитрост или манипулация в семейните си отношения, защото това ще се завърне при тях като бумеранг.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през октомври ще останете разочаровани от един разговор или от една среща, за която сте имали предварително по-големи очаквания. Като цяло този месец ще бъде един силен период за вас, в който ще възникнат нови възможности. Тяхната реализация ще зависи от вас и от предварителната ви подготовка и нагласа за действие. Може да получите и късмет за тяхното реализиране, но не бива да се разчита само на това. През този месец ще получите една неприятна новина свързана с момиче или жена, които познавате. През октомври може да очаквате важна подкрепа или ще получите полезен съвет от страна на човек, който има достатъчно житейски опит или създадени вече контакти, с които ще има възможност да ви помогне. През този месец ще ви се наложи да направите разход за дете или млад човек. Причината определено ще е хубава, като е възможно това да бъде свързано с образование, с развитие на някакви заложби в областа на изкуството, музиката или спорта. През октомври е възможно да се ангажирате с различни финансови дела с вече пораснали, самостоятелни деца или внуци. Тези от вас, които ще имат ангажименти свързани с наследствен имот или с бизнес, ще преживеят неприятности, които ще могат да бъдат разрешени само с цената на компромиси. Не се натоварвайте с негативни емоции, избягвайте прояви на гняв или на безсилие. Мислете мъдро, действайте с разум! В любовния ви живот неразрешени проблеми от изминалите месеци ще продължат да ви притесняват и да ви провокират да вземете важни решения. Все още ще сте склонни да обмисляте различни стъпки и да търсите начини да разговаряте спокойно и открито за тяхното разрешаване. Осъзнавате необходимостта от една по-драстична промяна в отношенията ви, но все още не сте готови да се борите за нея. През този месец мъжете Везни да внимават с кого контактуват и на какви събирания присъстват. Възможно е да попаднете на неподходящи хора или такива с лоша репутация. Жените ще се разочароват от една новина, която ще сложи край на една надежда свързана с работа или с бизнес.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през октомври ще преживеете неприятен конфликт с роднини от финансов характер. Проблеми свързани с пари могат да възникнат и на работното ви място, в държавна (банкова) институция и др. Като цяло през този месец бъдете внимателни ако работата ви е свързана с пари, продажби, ако работите в банка или кредитна институция. През този месец ще ви зарадва новина или предложение, благодарение на което ще имате по-голяма яснота за бъдеща промяна в живота ви, към която се стремите с желание и амбиция. През октомври не се страхувайте да приемете едно неочаквано предложение. То също може ще бъде в основата на една благоприятна за вас промяна. Може би в момента няма да можете да видите реално потенциала на това, което ви се предлага. През този месец ще ви зарадва една придобивка свързана с дома ви или с друг вид собственост. През октомври ще възникнат поводи за различни събирания, които ще изискат от вас да направите избор на подходящ подарък или да приготвите празнична трапеза в собствения си дом. Тези от вас, които имат родственици в друг град, село или държава ще преживеят ситуации на напрежение с тях, които ще имат индивидуално развитие според личните хороскопи на съответните хора. Възможно е тези събития да ви натоварят емоционално, но едва ли ще са свързани с големи сътресения. През този месец ще получите полезна информация чрез приятелските си връзки с хора от близо и далеч. През октомври може да положите основите на едно ново приятелство, което да прерастне в сериозна романтична или бизнес връзка. Мъжете Скорпион ще получат покана за събиране свързано с жена. Като цяло през октомври ще имате няколко важни срещи или разговори с жени, на които ще трябва да бъдете сериозни и отговорни. При жените ще възникнат тревоги или проблеми свързани с дете или с млад родственик, които ще са свързани с техния характер, с тяхното поведение в училище или на обществени места и др.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през октомври вниманието ви ще бъде насочено към важни събития в живота човек от семейството ви, свързани с образование, кариера, преместване, пътуване, представяне пред публика и др. Това ще бъде благоприятен месец за лечение или медицински процедури свързани с бъдещо майчинство за тези жени, които имат подобна цел или план. В някои случаи това може да има връзка с пътуване в друг град или държава. През този месец предстои раждане на дете в семейството на ваши колеги, приятели, бизнес партньори или съседи. През октомври ще бъдете удовлетворени от благоприятното развитие на финансовите ви дела с приятели, роднини или с хора, които са ангажирани с ваш план. През този месец мнозина от вас ще се зарадват на парични постъпления, които ще дойдат чрез роднинските ви връзки. През октомври ще ви се наложи да се погрижите за здравето на близка жена: баба, майка или друга (предимно самотна) родственица. Добре е да знаете, че поради различни причини или поради важността на събитията, които ще се развият през този месец, комуникацията ви с жени от кръга ви роднини ще бъде трудна, емоционална и чувствителна. През този месец може да ви изненада приятно жест на внимание или подарък от близък човек (най-вероятно от семейството ви). През октомври могат да възникнат затруднения с хора, които имат сходни интереси и цели с вас и които може да са ваши сериозни конкуренти. През този месец ще ви разтревожи неприятен инцидент или новина свързана с човек, когото познавате. Ще бъде добре да пазите личната си информация и документи, тъй като може да представляват интерес за някой, който ще иска да се възползва от вашата наивност или разсеяност. Жените Стрелец ще имат сериозниразходи или по-малки финансови (недостатъчни) приходи. От вас ще се изиска планирането на всеки цент от бюджета ви. Мъжете ще се наложи да направят подарък или услуга на приятел или на любима жена.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през октомври ще имате неприятен сблъсък с жена, която има труден или лицемерен характер. Тази личност определено ще иска да постигне своите цели или е завладяна от големи амбиции да постигне по-висока позиция в работата ви (ако това се случва на работното ви място). През този месец ще възникнат грижи около здравето или лични проблеми на мъж, който е ваш роднина. При неочаквани обстоятелства ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем в семейството. През този месец няма да имате специални очаквания за професионалните си дела. Така едно събитие ще успее да ви изненада приятно. През октомври ще имате полезни и перспективни контакти и срещи с хора от друго населено място или държава. През този месец ще бъде добре да преосмислите по-сериозно своите отношения с родственик, с когото нямате чести контакти поради лични причини. Това ще бъде един неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела, независимо с какво конкретно са свързани. През този месец очаквайте интересни срещи или събирания предимно с приятели, бивши съученици, колеги и др. През октомври мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат за извършена услуга, допълнителна работа, стар заем и др. Това ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с романтика, любов или флиртове. Ще преживеете неочаквана изненада или ще получите услуга от страна на непознат човек. През този месец ще имате ангажименти свързани с уреждането на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др. Жените Козирог ще имат неотложни ангажименти с син, брат, зет или друг мъж от семейството си. Мъжете да избягват хитрости независимо с кого са свързани. Ще получите това, което сами давате на другите.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през този месец ще имате лични или професионални затруднения с човек, който вероятно ще бъде ваш родственик или колега. Пътуванията през този месец ще са свързани с по-голямо напрежение или ще имате някаква специална цел, задача свързана с пътуване. През този месец по-лесно ще избухват конфликти поради липса на търпение от ваша страна и нежеланието ви да разбирате позицията на другите хора. През октомври като цяло ще имате по-добри финансови възможности. Това ще се случи благодарение на доброто ви заплащане, на възникването на възможност за извънредна или почасова работа. Ще сте удовлетворени по отношение на парите, но и работата ви ще бъде повече. През този месец ще получите новина или документ свързан с финансов казус, чието разрешение ще бъде във ваша полза. През октомври ще получите важна помощ в кариерата или бизнеса ви, което ще ви помогне да реализирате ваша идея или да получите повишение на по-добра позиция. През този месец ще създадете неочаквано познанство с интересна личност. Ще получите покана за среща или събиране от страна на човек, с когото се познавате отскоро. През октомври едно неочаквано предложение или информация, може да ви помогне много за развитието на личните ви планове до края на годината. Мнозина ще се зарадват на важна придобивка, която ще даде по-добър комфорт в дома. Жените Водолей ще преживеят няколко сериозни стресови ситуации. Тяхната цел е натиск върху вас за реализиране на сериозни промени в живота ви. Мъжете ще бъдат изненадани от неочакваното развитие на делата им по-начин по-различен от плануваното. В никой случай това не бива да ви създава очакване за неприятности.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през октомври ще посрещнете нов човек в дома си, ще се срещнете с нови хора, които са важни за семейството ви или нови съседи. Повечето от вас ще посрещнат гости в дома си, които ще останат за ден - два. Този месец ще бъде благоприятен за промени в живота на дете или внуче с дете свързани с пътуване, екскурзия и др. През октомври ще имате интересни и странни сънища свързани с човек от семейството ви, които ще бъде важно да ги разтълкувате правилно. Стари любовни преживявания сега ще оцените по различен начин, осъзнавайки опита или ползата, които сте получили от тях. През октомври може да очаквате добри събития свързани с пари или ще имате по-големи финансови постъпления предимно от работата си. Но, недейте лесни или бързи пари и печалби през този месец. През октомври ще може да очаквате успешно развитие на ваше юридическо дело или при работа с адвокат, нотариус и др. (за тези от вас, които са ангажирани с подобни дейности) Добро развитие ще има и една вече започнала промяна в живота ви. Предстои ви да вземете важно решение, което сами осъзнавате, че ще бъде за ваше добро. Жените Риби може да пътуват за да се срещнат или да гостуват на някого. Не са изключени и гости в собствения ви дом. Мъжете ще се зарадват на важно събитие или преживяване в дома си, свързани с различни важни за семейството дела.месе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари