Мечтата на Теди!

2

Чаровното момиче има нужда от средства, за да проходи

Представяме Ви нашата нова благотворителна кауза „Мечтата на Теди“. Теодора Йорданова е със специфични потребности и е наш доброволец в множество арт и социални мисии, пишат от Сдружение с нестопанска цел „Дунавско сияние“ – Русе.

Мечтата на ТЕДИ

Това е Теди, чаровна и вечно усмихната, доброволка в много наши  мисии. Но дойде време, когато СНЦ „Дунавско сияние“ реши да помогне и на нея в осъществяването на най-голямата й мечта – да може да ходи и да има шанс за нормален живот.

Теди е от „различните деца“, макар да е родена от нормално протекла бременност и до година и половина е  растяла щастлива и безгрижна. След  поставена ваксина получава странични ефекти със съмнение за менингит. Направена и е лумбална пункция, в резултат на която, тя спира да върви напълно. В момента диагнозата и е: 100% парализа на долните крайници и на лявата ръка. За съжаление, провежданата, в продължение на 18 години, рехабилитация не дава никакъв резултат.

Но Теди и родителите й не се предават и след проведени кореспонденции  с няколко клиники извън страната, имат положителен отговор от турска клиника. Вярата и надеждата, че Теди отново ще може  да се движи самостоятелно възкръсват, след  преглед, направен от Д-р Дженгиз Чабукоглу, водещ ортопед и травматолог, гостуващ  в ЗИЦ Медикъл Караджъ в Бургас. Мнението му е, че пътят, който Теди трябва да извърви към оздравяването е труден, но напълно възможен.

За съжаление, мечтата на Теди да проходи си има и финансови измерения. Офертата от клиниката е на стойност 11 100 евро, която включва неврологични изследвания и ортопедични операции. Освен това, след проведения неврологичен статус, ако има  нужда от  допълнителни изследвания, те ще се доплатят допълнително /извън офертата/. Пътните разходи и престоят в Истанбул, ще бъдат изцяло на техни разноски. 

Обръщаме се към Вас, с молба за помощ! Вярваме в добротата на човешкото сърце.

Нека Теди да има шанс за нормален живот. Нека мечтата и – да проходи се сбъдне.

Вече е открита и  дарителска сметка, на името на Теди.

Банка ДСК – АД

Сметка в лева: BG39STSA93000026464383

BIC:  STSABGSF

Титуляр: Теодора Валентинова Йорданова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари