Мъж загина, блъснат от камион в Търговищко

0
Инцидентът е станал на пътя между разклоните за селата Красноселци и Горно Козарево
Инцидентът е станал на пътя между разклоните за селата Красноселци и Горно Козарево Снимка: Dunavmost / Архив

83-годишен мъж е загинал, след като в блъснат от товарен автомобил на път III-704 между селата Красноселци и Горно Козарево, съобщиха от ОДМВР - Търговище

Инцидентът е станал на 24 юли 2020 г. около 14:27 часа на път III-704 при км 16+900 в община Омуртаг между разклоните за селата Красноселци и Горно Козарево.

Правоспособен 29-годишен водач от село Угледно, община Омуртаг, управлявайки товарен автомобил Iveco - фирмена собственост, в посока Върбица - Омуртаг, спира и предприема маневра „движение на заден ход“. При маневрирането той е блъснал пресичащ пътното платно 83-годишен пешеходец от град Омуртаг.

В резултат на пътния инцидент пострадалият е откаран в интензивното отделение на МБАЛ - Търговище с фрактура на таз, кръвоизлив на мозъка, фрактури на ребра, неконтактен. По-късно същият е починал.

На водача на товарния автомобил са взети проби по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ - Омуртаг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари