Мъж счупи с пенис прозорец на баба

0
Вместо да се уплаши, баба Мара грабнала бастуна и хукнала да гони извратения крадец
Вместо да се уплаши, баба Мара грабнала бастуна и хукнала да гони извратения крадец

45-годишен мъж от шуменското село Мировци беше оставен в ареста, след като разбил с пениса си прозореца на възрастна баба. Срещу арестанта Сашко Петров има образувано разследване за влизане нощем в чуждо жилище със сила, заплашване, хитрост или ловкост. Ако бъде признат за виновен, го грози затвор до пет години.

Случката, по която вчера се произнесе съдът станала още на 12 срещу 13 септември. Сашко бил стар пандизчия и излязъл на нощен обход из селото с надеждата да открадне малко царевица или каквото успее. За кураж преди това минал със сина си през селската кръчма. Ударили по едно, синът останал да си допива, а Сашко продължил сам из тъмните селски улици.

Крадецът си набелязал къщата на самотно живеещата баба Мара и отдалече се провикнал: Бабо Мароо, имаш ли царевица? Дали от алкохола, или от някакъв друг мерак, Сашко си събул гащите и започнал да тропа с пениса си по стъклото на възрастната жена. Вчера, вече със задна дата, из селото си говореха, че дори, потропвайки, го счупил.

Вместо да се уплаши, баба Мара грабнала бастуна и хукнала да гони извратения крадец. На помощ се притекъл съсед, вдигнала се врява, комшията успял да набие даже Сашко. Виковете се чули отдалече и синът на крадеца се усетил, че баща му е направил някоя беля. Пристигнал на място и се включил в боя на страната на комшията и донабил баща си.

Докато дойде полицията, двамата мъже раздали частично правосъдие.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари