Мъж прикрепи газова бутилка до бременната си приятелка и я запали

0

Полудял китаец отвлече бременната си приятелка, след което завърза газова бутилка за гърба й и я запали. При взрива и двамата били тежко ранени, а лекари се борят за живота им, както и за живота на бебето, което също е оцеляло, пише в. "Новинар".

Трагедията се разиграла в град Хужоу, когато 36-годишният Лу Мулян се нахвърлил върху бременната в шестия месец 21-годишна Ксю Фан, докато тя спяла. Мъжът я вързал и я хвърлил в багажника на колата си, след което започнал да обикаля из града, преди да я взриви с прикрепената към нея газова бутилка.

При експлозията обаче самият той също пострадал. Съседи веднага алармирали за взрива, а двамата бъдещи родители били откарани в болница, където дори били настанени в легло до легло. Двамата са в тежко състояние с много изгаряния.

Въпреки жестоките рани на майката бебето също е оцеляло, но лекари се страхуват за живота му. До трагедията се стигнало, след като Ксю забременяла погрешка след секс за една нощ. Тя и таткото обаче решили да се съберат заради детето. Семейството на младата жена сподели, че са я предупреждавали да не избързва да се обвързва с Ли, но тя не ги е послушала.

Източник: НОВИНАР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари