Мъж опря пистолет в главата на дете

0
Мъжът е криминално проявен, конфликтен и с агресивно поведение спрямо съседите си
Мъжът е криминално проявен, конфликтен и с агресивно поведение спрямо съседите си

46-годишен мъж е задържан в Стара Загора, след като отправил закани за убийство на дете, а и на съседите си, съобщиха от държавното обвинение.

Случката се разиграла на 25 май, като мъжът опрял в главата и гърдите на 14-годишното дете пистолет. Според прокуратурата това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

В хода на образуваното срещу него досъдебно производство е установено, че бесният мъж не се е познавал с пострадалите.

На 25 май пострадалите се нанасяли в наето от тях жилище, което било в съседство с дома на обвиняемия. Докато те пренасяли багаж, обвиняемият, употребил вече алкохол, излязъл от дома си с регистрираното си оръжие и отправил закани към двамата пострадали.

Мъжът е криминално проявен, конфликтен, с агресивно поведение спрямо съседите си и извършител на други противообществени прояви.

Престъпленията, за които е привлечен в качеството на обвиняем и задържан Д.М. се наказват с лишаване от свобода до шест години.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъпленията, за които е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо него мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари