Мая Манолова: ГЕРБ и посолските партии са на една стъпка да въвлекат България във война

1
Прекъсването на „Северен поток” е предвестник на общоевропейска война
Прекъсването на „Северен поток” е предвестник на общоевропейска война

Прекъсването на „Северен поток” е предвестник на общоевропейска война

Дебатът между големите партии е пълна бутафория. Прах в очите на хората. Утре ще се прегърнат, точно така както се прегърнаха за Македония. Визирам „Продължаваме промяната”, ГЕРБ и ДПС. Отново големите партии ще излъжат избирателите. ГЕРБ и посолските партии са на една стъпка да въвлекат България във война. Прекъсването на „Северен поток” е предвестник на общоевропейска война. В неделя трябва да кажем „не” на войнолюбците”. Това коментира Мая Манолова от „Изправи се, България”, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Манолова заяви, че нейната формация е категорично за незабавни мирни преговори.

„Изправи се, България” е зад мира и срещу войната. Категорично. България я чака тежка есен и зима. Българските домакинства са уплашени как ще оцелеят. Желанието да се угоди на европейските бюрократи доведе до 30% по-скъп газ. Само ние се отказахме от доставките от „Газпром”. Никоя друга държава не го направи. Гърция, Италия, Германия се съгласиха да плащат в рубли. Цяла Европа се съгласи”.

„Днес ще бъдем пред Министерство на енергетиката на протест в 16:00 часа. Идеята за свободен пазар на тока е абсурдна. Нашите мерки са по отношение на тока цялото вътрешно потребление да става на регулиран пазар. Свободно да се търгува само токът, който е за износ. Нашият спасителен план включва таван на цените на хранителните продукти и драстично повишаване на доходите на хората. Предлагаме минимална работна заплата 1260 лева, колкото е издръжката на живот”, каза Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари