Майките от "Системата ни убива" блокираха булевард "Дондуков"

4
Протестни шествия имаше и във Варна, Велико Търново, Русе и Хасково
Протестни шествия имаше и във Варна, Велико Търново, Русе и Хасково Видео: Bulgaria On Air

33-и ден на антиправителствени протести.

Майките от "Системата ни убива" блокираха бул. "Александър Дондуков" в София. Днес те взеха решение да блокират този булевард, информира Bulgaria On Air.

 Блокадата им ще бъде постоянна. Това тяхно действие е мотивирано от факта, че не са получили оставката на министър-председателя Бойко Борисов. От "Отровното трио" пък обявиха, че утре ще блокират кръстовището на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Недоволни граждани са заявили готовност да блокират различни ГКПП-та в страната.

Протестни шествия имаше и в други градове - във Варна се проведе демонстрация, която мина през партийните централи на управляващите партии. Във Велико Търново гражданите хвърляха памперси към Съдебната плата. В Русе и Хасково също имаше недоволство.

На Орлов мост атмосферата е нанежена. Хората се събират. Наблюдават се различни лозунги и скандирания, но исканията им са единни - оставка на правителството и на главния прокурор. Все още не е ясно дали протестиращите ще блокират други ключови места в столицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари