Майка превърна бебето си в гигант, на 8 месеца то тежи 20 кг.

0
Майка превърна бебето си в гигант, на 8 месеца то тежи 20 кг.
Видео: NTDTV

Всяка майка се опитва да успокои бебето си, когато то плаче. Но тази майка е предприемала друго, което е превърнало бебето й е гигант.

8-месечно бебе тежи колкото 6-годишно дете. Как се е стигнало до това, сигурно се питате. Причината това бебе да е истинско гигантче всъщност е собствената му майка. Когато бебето заплаче, всяка майка се опитва да го успокои по различен, по свои собствен начин.

Но една майка от Валедупар, Колумбия, е правела друго. Еунис Фандино е хранела малкото си бебе Сантяго всеки път, когато то е заплачело. В резултат на това бебето се е превърнало в истински гигант.

Бебето Сантяго Мендоса официално е най-дебелото бебе в Колумбия, но след като гигантското мъниче става известно и извън родината си, много хора коментират, че то е най-огромното бебе в света.

Здравето и дори живота на бебето са застрашени, заради теглото му. Благотворителна организация обаче е решила да помогне на Сантяго, който ще трябва да се подложи на животоспасяващо лечение. Теглото на бебето гигант вече достига 20 килограма.

Самата майка на бебето Еунис е поискала помощ от „Пълни сърца“, признавайки, че тя със своето „невежество“ е довело до състоянието на Сантяго. Теглото на бебето реално застрашава здравето му, предават от радио Каракол. Бебето вече няколко пъти е било хоспитализирано. Сега медиците от клиника Колина ще се опитат да редуцират теглото на бебето и след това да го подложат на серия от операции.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари