Магазин от веригата „Градско село“ отвори в Русе

20

С водосвет отслужен от отец Георги в Русе бе открит най-новия магазин от веригата „Градско село“. Намира се на бул. „Скобелев“ срещу Математическата гимназия „Баба Тонка“ и предлага храни от различни краища на България. Магазинът е за всички, които обичат „чистата храна“  и „бабиният вкус“ на приготвените храни.

В него ще намерите разнообразие от млечни продукти от подбрани български ферми, в които е вложено само истинско мляко, прясно месо с гарантиран произход и деликатеси от месо без стартерни култури и изкуствени добавки,  домашно приготвени сладки, сокове, билки, мед и много други екологично приготвени и отгледани продукти.

В „Градско село“ приготвят  баници и питки по домашна рецепта, както и традиционни гозби в глинен гювеч.  Магазинът предлага и първите за сезона зеленчуци  – без изкуствени торове и препарати. Всички производители притежават необходимите сертификати и разрешителни за производство на хранителни продукти.

Освен на място, стоките могат да бъдат поръчани и онлайн през системата „Градско село“ за безплатни доставки. Може да се плати и чрез ПОС терминал. В магазина се приемат ваучери за храни „Идънред“  и „Содексо“.

На 6 май от 11.00 ч. Градско село ще отпразнува празника на града ни със здравословно детско парти на полянката пред магазина. Гости ще бъдат Илия Деведжиев и театър „Камила“.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари