Любовен хороскоп за януари 2019

0
Романтиката ще витае във въздуха за 4 зодии
Романтиката ще витае във въздуха за 4 зодии

Какво ли ще ни се случи в любовен аспект през януари  2019-та година? Изненади, или романтични преживявания?

Овен

Хрумвало ли ви е, че често сами саботирате всички шансове да се забавлявате и да се отпуснете? С други думи - месец януари е времето, когато наистина трябва да се замислите върху настроението си - позволете си да се забавлявате от сърце и ви гарантираме, че няма да съжалявате.

Необвързани: Да, знаем, че навън времето не е най-доброто за дълги разходки, но ви съветваме да направите точно това. Екипирайте се подобаващо и със сигурност в парка или пък в планината ви очаква приятно ново запознанство. 

Обвързани: Кой е казал, че януари не е месец за пътувания? Не е ли крайно време да бъдете импулсивни и да си дадете заслужена почивка.

Разбира се, най-романтично ще бъде да изненадате любимия човек.

Телец

Романтичната ви страна ще вземе превес през месец януари. Ще имате огромна енергия и желание да докажете на целия свят, че доброто ще победи злото. 

Необвързани: Възползвайте се от приповдигнатото ви настроение, за да "заразите" и омаете околните. Гарантираме ви, че ентусиазмът няма да остане незабелязан и ще доведе до интересно запознанство. 

Обвързани: Навън е студено и единственото ви желание е просто да се сгушите на топло у дома и да си направите маратон с любимите ви филми. Можете да бъдете сигурни, че половинката ви няма да има нищо против. 

Близнаци

Отпуснете се, забравете за ежедневието и се отдайте на импулса. Кога, ако не сега, е най-подходящото време да предприемете някоя лудория, за която отдавна си мечтаете, но все не ви достига смелост?

Необвързани: През месец януари няма да ви липсват нови запознанства. Опитайте се да извлечете най-доброто от тях и не прибързвайте със заключенията, защото първото впечатление понякога е подвеждащо.

Обвързани: Кога беше последният път, когато изненадахте половинката си с подарък или романтичен жест? Точно така, сега е идеалният момент да покажете на любимия човек колко много значи за вас. Периодът е подходящ и за увеличаване на семейството.

Рак

Времето е мрачно, но това не означава, че и настроението ви трябва да бъде такова. Не забравяйте, че настроението ви зависи единствено от вас.

Необвързани: Към всяко ново запознанство подхождате с известна доза недоверие и свенливост. Може би именно сега е точното време да се опитате да промените всичко това и да наклоните везните в своя полза.

Обвързани: Отпуснете и посветете месец януари на комуникацията. Можете да бъдете сигурни, че по този начин с половинката ви ще успеете да

изгладите всички неразбирателства, както и да проведете важен разговор за бъдещето. 

Лъв

Началото на годината ще започне наистина добре за представителите на зодия Лъв. В професионален и в личен план ви очакват много добри новини. 

Необвързани: Никога не бива да забравяте, че навсякъде около нас има хора, които могат да се окажат наши сродни души. Но това в никакъв случай не означава, че трябва да бъдете постоянно нащрек и да ги търсите. Оставете всичко на случайността.

Обвързани: Бъдете импулсивни и планирайте пътешествие, което ще промени живота ви. Половинката ви със сигурност ще одобри идеята ви, а откъсването от ежедневието ще се отрази благоприятно върху връзката ви. 

Дева

Месец януари ще ви предложи странни изненади. В този случай изразът "очаквай неочакваното" ще важи с пълна сила. Не се притеснявайте - всичко ще завърши добре.

Необвързани: Студеното време няма да ви прави впечатление, защото ви очакват бурни страсти. Човек, когото познавате отдавна, ще разкрие чувствата си, а след обстоен размисъл ще разберете, че той също не ви е безразличен.

Обвързани: През този месец ще се радвате на прекрасно настроение, но и на купища ангажименти. Опитайте се да приоритизирате, за да не се почувства половинката ви изоставена. 

Везни

Месец януари е идеалното време за равносметка и кардинални промени. Помислете за всички хора в живота ви, които ви носят само негативни емоции. Наистина ли имате нужда от тях?

Необвързани: Активният ви начин на живот ще доведе до многобройни запознанства и макар да ви се струва, че всички те са доброжелателни, бъдете предпазливи. 

Обвързани: Сега не е моментът да заравяте глава в пясъка. Изправете се пред проблемите, заедно с половинката. Бъдете сигурни, че дългите и откровени разговори ще ви покажат решението. 

Скорпион

Може и да ви се струва скучно, но спокойните вечери и уикенди у дома ще ви се отразят чудесно. Възползвайте се от лошото време и се отдайте да истинска почивка с близки хора.

Необвързани: Месец януари не е най-подходящият момент за нови срещи и още повече за започване на нова връзка. 

Обвързани: Посветете свободното си време на човека до вас. Вниманието, което ще му засвидетелства, ще окаже изключително благоприятно действие върху връзката ви. 

Стрелец

Зимата е вашият сезон и това определено си личи. Мотивацията и енергията ви ще ви помогнат да постигнете всичко, което сте си наумили. 

Необвързани: Подхождайте открито към всички нови запознанства. По този начин околните ще имат възможност да видят прекрасния ви характер, което пък ще доведе и до по-интимни отношения. 

Обвързани: Връзката ви има нужда от разнообразие и повече искри. Изберете колективно хоби, което да практикувате през уикенда. А защо не и да планирате изненадваща романтична вечеря, която недвусмислено да подсказва за десерта.

Козирог

През месец януари ще ви бъде трудно да се отървете от мрачното настроение, което ви преследва. Най-добрият начин да се справите с него е да направите нещо за първи път, нещо, което ще ви извади от зоната ви на комфорт. 

Необвързани: Желанието ви срещи с приятели и нови запознанства е сведено до минимум през този месец. И макар че последното, което искате, е да излезете в петък вечер, ви препоръчваме да направите точно това. Ще се изненадате от развоя на събитията.

Обвързани: Половинката ви ще има нужда от по-голяма подкрепа и внимание. Не подхождайте с раздразнение, а покажете на любимия човек колко много означава той за вас. 

Водолей

Релакс , релакс и пак релакс... За представителите на зодия Водолей това е най-добрият начин за прекарване на месец януари. Забравете поне за малко за всички ангажименти и се отдайте на почивка и истинско забавление.

Необвързани: Многобройните ви запознанства ще се окажат повод за още едно - запознанство, което изцяло ще преобърне света ви. 

Обвързани: Желанието ви за почивка ще се прехвърли и върху партньора ви. И все пак месец януари е идеалното време да се излежавате мързеливо у дома и да правите всичко, което обичате. 

Риби

Усещате, че всичко ви се изплъзва и не можете да го контролирате. През месец януари повече от всичко ще имате нужда да поговорите с близък приятел, който наистина ви познава и може да ви даде насоките, от които се нуждаете

Необвързани: Месец януари не е подходящ момент за започването на нова връзка. По-добре си дайте малко време и обмислете всички плюсове и минуси.

Обвързани:Периодът не е подходящ за провеждане на сериозни разговори за бъдещето с половинката. Никой от двама ви не е достатъчно спокоен, което може да доведе до по-големи разпри. По-добре изчакайте.

Източник: Dama.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари