Любовен хороскоп за 2019

0
Какво искаме да получим и какво сме готови да дадем?
Какво искаме да получим и какво сме готови да дадем?

Новата 2019-а година ще е година на промените в много направления, включително и в любовта.

През 12-те месеца ще можем да узреем повече за любовта, за това какво искаме да получим и какво сме готови да дадем, пише Az-zenata.bg.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп.

Зодия Овен

Според хороскопа за 2019-а, това ще бъде добра година за онези Овни, които искат да се задомят, да сключат брак. Тези, които вече са в брачен съюз, ще се радват на мир и хармония, но ще трябва да полагат усилия, за да са сигурни, че любовният им живот ще бъде сигурен и удобен.

Овните, които търсят нова любов, ще могат лесно да създават нови познанства на социални събирания или на работното място. Ще могат да се влюбят в хора, които се доближават до тях по характер, с които ще бъдат много съвместими. Любовният ви живот ще бъде добър през 2019-а, но не забравяйте да полагате усилия.

Зодия Телец

Според звездната карта, представителите на зодията ще бъдат по-привързани и страстни през тази година! Това е малко странна комбинация за вас, но е и много хубава, особено ако вече се намирате във връзка или ако искате да създадете такава. Ще имате желание да ходите повече на срещи, а в сексуално отношение апетит няма да ви липсва.

През новата година ще се научите, че в любовта нещата трябва постоянно да бъдат интересни и вълнуващи. Възможно е да се наложи да направите някои жертви в името на любовта. Някои от вас ще направят и планове за бебе.

Зодия Близнаци

Уважаеми Близнаци, през новата година ще подхождате по-реалистично към намирането на любов. Това може да направи нещата по-малко романтични, но това ще се отрази на шансовете ви за дългосрочна връзка много повече. Ще бъдете по-привлечени от обикновените романтични взаимоотношения тази година, отколкото от сексуалните за една нощ. Не поставяйте под въпрос всичко, което вашият партньор прави, или ще навредите на връзката.

Ако си позволите да се отпуснете, тогава ще имате хубав любовен живот тази година и може би дори да планирате бременност. Някои от представителите на зодията може да намерят нова любов в приятелския си кръг.

Зодия Рак

Раците ще научат нови неща за себе си и дори може да се стремят да подобрят своето Аз по един или друг начин. Тази промяна ще ви накара да изглеждате по-уверени, което може да ви помогне да привлечете повече нови обожатели, особено ако търсите нова връзка.

Тези от вас, които вече са обвързани ще трябва да се опитат да избегнат ново изкушение. Хубаво е да позволите на партньора да разбере вашите романтични нужди. Уверете се, че обръщате внимание и на неговите. Ако го направите, тогава вашият любовен живот ще върви добре.

Зодия Лъв

Емоционалните желания на Лъвовете ще им донесат много удовлетворение тази година. Има вероятност да намерите нова любов в приятелския ви кръг. Твърде е възможно да срещнете нови и интересни хора на нови и интересни места. Ще привличате вниманието на противоположния пол с лекота, а ако се намирате във връзка ще стабилизирате взаимоотношенията си. Помислете добре, ако сте решили да планирате бременност.

Зодия Дева

Динамичен ще бъде любовният живот за Девите. Ако сте обвързани, ще трябва да позволите на партньора ви да поеме юздите. Не се оставяйте на рутината, защото може да бъде разрушаваща за любовта ви. Добре е да обърнете внимание на секса, както и на тези взаимоотношения, които се градят само на секс.

Да сте сами е по-приемлив вариант, отколкото с неподходящ партньор. Отделете си достатъчно време, за да се опознаете и помислите от какво се нуждаете. Някои от обвързаните Деви ще правят планове за бебе.

Зодия Везни

Любовта ще бъде в центъра на вниманието за Везните през 2019-а, независимо дали вече сте в отношения или не. Необвързаните ще имат добри предпоставки за създаване на нова връзка. Съвместимостта е важна, затова ще избирате внимателно потенциалните си партньори. Пролетта ще донесе повече хармония на духовно и сексуално ниво на обвързаните представители на зодията. Някои от вас може да са готови за следваща по-голяма стъпка.

Зодия Скорпион

Звездите показват, че през 2019-а година някои представители на зодията ще се радват на романтична любов, докато за други тя ще липсва. Като цяло, любовният живот ще зависи пряко от взаимодействията с представителите на противоположния пол. Вълнуваща възможност за нова връзка може да получите през пролетта. От вас зависи дали ще се възползвате от нея или не. Ако вече сте в отношения, тогава нещата вероятно ще станат по-страстни и сексуално стимулиращи. Няма да липсват и спорове.

Зодия Стрелец

Стрелците ще се стремят да намерят баланс в социалния си живот тази година. Ще бъдете най-щастливи да прекарвате време с приятелите и любимия човек. Тези от вас, които не търсят сериозна връзка, ще се радват на неангажиращи сексуални забавления. Други Стрелци обаче, ще търсят сериозен партньор, с когото да създадат трайни взаимоотношения. Решенията за бебе трябва да бъдат добре обмислени и от двамата партньори.

Зодия Козирог

Тази година вашият социален живот ще има много възходи и падения. Ако понастоящем сте във връзка, това е добър момент да предадете на партньора си малко повече енергия. Това ще помогне много на вашата връзка. Няма да липсват препятствия пред вас, затова бъдете внимателни по въпроси свързани с брак, бебе и други важни решения свързани със съвместния ви живот. Някои Козирози ще приключат връзки, които са базирани само на секс и не им носят нищо друго. Опитайте се да гледате на нещата откъм светлата им страна. Токсични партньори не ви трябват.

Зодия Водолей

Любовният ви живот ще се развие по начин, по който не сте си и представяли. Очакват ви промени в текущите взаимоотношения, особено в първите три месеца на 2019-а. Възможно е да откриете и нова любов и сексуална стимулация в нови взаимоотношения. Новата година може да е добра година за забременяване. Емоционалните връзки с половинката ще станат по-силни и вие ще имате желание да прекарвате повече време заедно.

Зодия Риби

Ако през последните няколко месеца сте се съсредоточили върху себе си, през новата година ще трябва да обърнете повече внимание на социалните контакти. Възможно е да подновите стара връзка. Като цяло, комуникацията ви ще бъде по-гладка, а изграждането на социалните ви умения ще ви помогне в много области на живота. Ще се радвате на повече романтика през лятото.

Влюбите ли се тази година, това ще е искрено и може да бъде и продължително. Но не давайте обещания, които не бихте могли да спазите. Бъдете честни и не поемайте отговорности, ако не сте сигурни.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари