Лекар е загинал при катастрофата на АМ "Тракия"

9
Колата е шофирала неговата подчинена д-р Румяна Панева, която е с опасност за живота
Колата е шофирала неговата подчинена д-р Румяна Панева, която е с опасност за живота

Д-р Драгомир Драгойчев беше началник на отделението по „Клинична патология“ в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца

Известен лекар е загинал вчера в тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия“, недалеч от разклона за Чирпан, за която ви съобщихме по-рано днес.

Врачанският сайт Bulnews.bg съобщи подробности за инцидента. БМВ-то е шофирано от 44-годишната д-р Румяна Панева, по неясни на този етап причини напуснал пътното платно и се е преобърнал в отводнителен канал. Жената е получила различни наранявания и е настанена в болница с опасност за живота.

При тежкия пътен инцидент на място загинал 59-годишният д-р Драгомир Драгойчев. Приживе той беше началник на отделението по „Клинична патология“ в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, а водачката е негова подчинена.

Д-р Румяна Панева е тествана с техническо средство за употреба на алкохол, като е отчетен отрицателен резултат, уточнява сайтът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари