Куп катастрофи в Русенско

0

Множество катастрофи белязаха последния работен ден от седмицата. Част от тях бяха в града, а други в околностите на Русе.

От полицията съобщиха, че повечето от произшествията са с материални щети, предава Русе медиа.

Единствения по-сериозен инцидент е с пострадала жена при катастрофа в района на МЕТРО. При инцидента автомобил „Нисан“ е отрязал стълб от уличното осветление. Колата се е движил в посока към града, когато по думите на водача автомобилът е започнал да „танцува“ със задната си част. Той се е опитал да го овладее, но се ударил челно в стълба, който при удара е бил съборен на земята. Автомобилът е отскочил и се е завъртял в обратна на движението посока. Пострадала е пътничка, която е откарана за преглед в болницата с травма на ръката. До изясняване на здравословното ѝ състояние полицията охраняваше мястото на произшествието.

По-рано през деня движението по пътя Русе-Бяла бе затруднено заради катастрофа между лек автомобил и камион край разклона за село Тръстеник. Превозните средства са се движили в посока от Бяла към Русе, когато товарният влекач е ударил отзад лекия автомобил, който се е движил пред него. По първоначална информация причината е, че леката кола е намалила рязко и шофьорът на камиона не е успял да реагира своевременно.

От полицията съобщиха, че има и множество пътни инциденти, при които шофьорите сами определят виновността и не викат КАТ, а пишат двустранни протоколи. От ОД на МВР приканват водачите да спазват скоростта и дистанцията и да шофират с повишено внимание, предвид влошените метеорологични условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари