Костадин Костадинов: България няма нужда от страхливи продажници

0
Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си
Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си

Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното и сме длъжни да изправим на крака своята родина, започна речта си пред 47-ото НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е крайно време българската политика да бъде управлявана от достойни мъже. България няма нужда от страхливи продажници, а от хора, които защитават националните интереси", заяви той, цитиран от БНТ.

"Много от вас, които стоят в тази зала дължат столовете си на страх, който казва не искам да загубя поминъка и бизнеса си. Голяма част са напълно лишени от срам и съвест, но не може вечно да се краде и лъже и да се минава между капките на историята. Притиснатият до стената има два избора - или да се примири, или да се опълчи - ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим" каза той.

Костадинов заяви, че ще се опълчат срещу принудителните маски и ваксинация, срещу зелената сделка, няма да допуснат Истанбулската конвенция, ще работят за националния интерес в отношенията със Северна Македония, също за довършването на АЕЦ "Белене".

Костадинов каза, че няма да отстъпи в битката за националните интереси, защото иска децата и внуците му да се гордеят с него.

По думите му българите заслужават качествено образование, здравеопазване и качествени социални политики, както и достойно заплащане.

"Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си", заключи лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари