Концерт "Заедно за Децата на фондация "Александър Русев"

0
Музика, танци, акробатика и много настроение ще завладеят публиката в зала "Европа" в Доходно Здание
Музика, танци, акробатика и много настроение ще завладеят публиката в зала "Европа" в Доходно Здание

Благотворителен концерт "Заедно за Децата на фондация "Александър Русев".

На 7 юни някои от най-добрите треньори, както и приятели на Гейм Спорт Център, ще се съберат на една сцена, обединени от благородна и значима кауза – подкрепа за Децата на фондация "Александър Русев". Музика, танци, акробатика и много настроение ще завладеят публиката в зала "Европа" в Доходно Здание от 19:30 часа.

Детски модерен балет „Гейм”, Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat и Tabata ще бъдат представени от треньорите на центъра. Kато специални гости ще се включат клуб по български народни танци "Чанове" и клуб по акробатика "Локомотив"-Русе.

Кампанията „Заедно за Децата на фондация "Александър Русев" се осъществява с подкрепата и любезното домакинство на Доходно Здание.

Билетите за благотворителния концерт могат да бъдат закупени предварително на рецепцията на Гейм Спорт Център, соларно студио Casa del Sol , както и на място в деня на събитието. Цената им е 7 лв.

 Всички средства, събрани по време на кампанията „Заедно за Децата на фондация "Александър Русев" ще бъдат дарени в подкрепа на каузата за набиране на средства за закупуване на портативен лифт спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари