Колко дни издържа човешкото тяло, без да ходи до тоалетна

1
Отговорът на този въпрос идва с помощта на 24-годишния Ламар
Отговорът на този въпрос идва с помощта на 24-годишния Ламар

Колко време може да издържи човешкото тяло, преди да отиде по голяма нужда?

Отговорът на този въпрос идва с помощта на 24-годишния Ламар Чеймбърс. Той беше задържан на 17 януари от полицията в Есекс и отказа да друса крушата повече от 47 дена. Според властите, Ламар е глътнал наркотици и отказвал да отиде до тоалетната, защото може да пусне и нещо, което ще наруши много сериозно законовите норми. Отначало минавали дни, а след това започнали да минават и седмици, полицията дори направила специален туитър акаунт, в който да споделя почасово състояението на "стиснато дупе". След близо 38 дена, полицията приключила разпространяването на информация, защото нещата тръгнали да излизат извън контрол. В същото време, задържаният заявил, че предпочита да умре, вместо да отиде до тоалетната, пише Мениджър.

Разбира се, властите не отказвали медицинска помощ, когато се налагало, а в един момент се стигнало до там, че човекът трябвало да помисли и за вредите, които може да причини на себе си. Днес Ламар се намира в болницата, след като се оказва, че тялото му може и да не издържи на това наказание. Дори и да е погълнал наркотици, въпросът е дали стомашните киселини не са го разяли вече. Не е ясно дали полицията ще го върне обратно в затвора, след като продължи да се мъчи и да причинява сериозни проблеми на тялото си.

Напомняме, че властите са удължили агонията в няколко случая, но "стиснато дупе" трябва да направи много сериозен избор - дали да пусне стиснатото и да получи обвинение за притежаване на наркотици или да запуши дебелото си черво. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари