Кола падна от 5 метра в двора на къща в Смолян

5
Зад волана е била жена, която не е пострадала
Зад волана е била жена, която не е пострадала Снимка: БНТ

Зад волана е била жена, която не е пострадала

Лек автомобил е паднал от близо 5 метра височина в двора на къща на главна улица в Смолян днес следобед. Инцидентът е станал на входа на областния град. Вероятно автомобилът се е спускал от стръмна пресечка, пресякъл е платното на главната улица, изкъртил е ограда, ударил се е в терасата на втория етаж на къщата и се е приземил в двора, предаде БНТ.

Зад волана е била жена, потвърдиха от полицията. По чудо тя се е разминала без сериозни наранявания. В района предполагат, че с началото на дъжда настилката по стръмната улица е станала хлъзгава и колата е поднесла и излетяла от пътя.

Операцията по изваждането на автомобила предизвика задръствания в час пик по главната входна артерия на Смолян. Движението се регулираше от полиция. Рано тази сутрин пък лекотоварен автомобил се озова в канавката на пътя през прохода Превала, отново заради мокър и заледен участък. И при този инцидент няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Без име
    Евала
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари