Кой иска шефовете на тайните служби под свой контрол?

0
Интересно условие поставят пред нас лидерите на "Продължаваме промяната"
Интересно условие поставят пред нас лидерите на "Продължаваме промяната" Снимка: Личен архив

Я виж ти - интересно условие поставят пред нас лидерите на "Продължаваме промяната", за да се съгласят да ни управляват заедно с лидерите на "Демократична България".

Накратко казано - искат няколко закона да се променят така, че в бъдеще шефовете на тайните служби да се избират от министър-председателя, (т.е. от тях), а пък да се назначават не с указ на държавния глава ( както става от демократичните промени насам), а с одобрението на о.з генерал Атанас Атанасов ( на практика).

С интерес слушам Кирил Петков как дискретно разказва това. Следва генерал Атанасов още по-интересно да ни разкаже, че неправилно сме го разбрали.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Цинизмът е фамилна Заркова...
    Така ли ма, Заркова?! Така ли ма, подлого и слугиня на онзи коварен, двуличен и нагъл селянду,рин от Славяново, който с чудовищна измама подлъга хиляди българи да гласуват за втория му мандат? Така ли ма, червена и в червата комунизинке, дето татко ти - свиреп ДС- функционер, е съсипал хиляди човешки съдби и животи, а синът ти, нищожество, та дрънка, с цялата си безгранична наглост и цинизъм се изгаври с жертвите на престъпната ти и кървава комунистическа партия! Да, точно така трябва да стане, както предлагат от ПП и ДБ! А сега ма, Заркова ратайкиньо на бостана в Славяново, сега службите не закрилят ли престъпниците от сарайско-банкянската бандитска шайка, не замитаат ли грабежите и престъпленията на мутри и мафиоти, под "мъдрото ръководство" на фатмака, в чийто Инициативен комитет ти без капка срам си насади задник! Че сега службите са пряко подчинени на кремълското чудовище ма, Зарковата! Ако не беше така, защо тогава пуснаха да избягат руските шпиони-убийци, които отровиха Гебрев и сина му, и взривиха складове на фирмата му? И защо не реагират на на обидите и гаврите на Митрофановата Годзила с българския народ и с държавата ни?! Ай сиктир ма, Зарковата! Че поен ти млъкни ма, подлого фатмашка и кремълско нищожество!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари