Кмет на ГЕРБ наби съселянин

0
Мъжът е с разбит нос, за който има съмнения, че е счупен
Мъжът е с разбит нос, за който има съмнения, че е счупен

Кметът на пернишкото село Люлин Евгени Евгeниев от ГЕРБ e набил вчера свой съселянин. 

До инцидента се стигнало, след като кметът си е позволил без разрешение да мине с джипа си през двора на 52-годишен мъж, пише сайтът ZaPernik.com.

Пострадалият мъж разказва пред сайта: Кметът мина с джипа си през двора ми, тъй като вратите бяха отворени, без да ме пита. Беше с още някакъв човек. Аз му подсвирнах да го попитам защо минава през двора ми. Той се обърна и ме репликира през прозореца с : „Кажи, бе“. Изобщо не спря и си замина”.

Мъжът, на име Диян, ядосан запалил колата и отишъл до дома на кмета Евгени Евгениев, защото искал да му каже, че не е съгласен да минава така през двора му, без да го е уведомил. Тогава кметът Евгениев скочил и го ударил. Мъжът е с разбит нос, за който има съмнения, че е счупен.

Диян е отишъл до полицията, но оттам го посъветвали първо да отиде в Бърза помощ да си извади медицински документи и след това да подаде жалба.

„Смятам, че кметът злоупотребява със служебното си положение, като смята, че от позицията на властимащ може да се саморазправя безнаказано с хората от селото, както си реши. Аз отивам, за да говорим, а не да се бия с него. Той ми налита да се бие”, казва още съселянинът.

Източник: zaPernik
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари