Клон "набучи" Тойота в Благоевград

0

Вятърът, вилнял тази нощ в Благоевград отчупи голям клон, който се заби под предния капак на паркиран лек автомобил. Предното стъкло на фирмената "Тойота" е счупено, предаде БГНЕС.

Инцидентът станал тази сутрин на паркинга на ул. "Владо Черноземски"-4. Клонът се е забил между предното стъкло и капака на двигателя. Падналият от липата клон стърчи като еленови рога, поради формата си на латинската буква „V”.

„Тойота”-та е на дистрибутор на цигари, живущ във входа. До 10 ч. тази сутрин той все още не бе видял какво е станало с фирмения му автомобил на днешния ден на шегата-1 април.

Липите пред блока не са подрязвани от 30 г., вече се извисяват над 4-етажния блок, някои от тях са се наклонили и всеки момент може да паднат.

Живущите в блока на няколко пъти през последните години са подавали сигнал до общината, че липите, засадени на тротоара преди над 40 г., са опасни. До сега резултат няма, тъй като освен живущите в блока, паркинга се ползва и от служителите на ОД на МВР. Сградата на областната дирекция на полицията е на отсрещната страна на улицата, поради което паркинга е зает денонощно.

На липата, от която тази сутрин се е отчупил клона, има още един отчупил се, който се крепи по чудо върху дървото.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари