Кислородна тръба се спука в Белодробната болница в Троян

0
Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер
Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер Снимка: Facebook

Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер

Кислородна тръба, захранващи отделение за хора с пневмония, се спука в Белодробната болница в Троян. Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер, съобщи NOVA."Моята новина".

„В двора на Белодробната болница в град Троян се чу взрив и прозорците се разтресоха. Излязохме на терасата, виждаше се огън и се чуваше свистене от изтичане на газ. Подадохме сигнал на 112 и пожарникарите се отзоваха много бързо. Чух, че е от кислородни бутилки”, пише Лилия Виделова.

NOVA потърси за повече информация кмета на града Донка Михайлова. Тя потвърди, че няма пострадали, изтичането на газ е овладяно бързо.

"Сигнал до 112 ни вдигна по тревога. Бяхме на място със зам.-областния управител Илиян Тодоров, с момчетата на Пожарната и РУ на МВР. Тръба, водеща към кислородните бутилки, захранващи едно от отделенията на Белодробна болница се е пръснала. Няколкото болни с пневмонии веднага са захранени с кислород от кислороден концентратор. Няма риск нито за хората от квартала, нито за болните", написа тя в личния си профил във Facebook

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари