Кирил Петков: Дойде времето мафията да се страхува от държавата

0
Време е да си довършим работата!
Време е да си довършим работата!

Време е да си довършим работата!

България няма магистрала „Хемус“. Това, което има, е лошо изпълнено, некачествено, опасно за живота, защото са крадени милиони. Магистралата, използвана от Борисов като негова визитна картичка, така и не стана готова в рамките на неговото управление. А милионите, отделени за нейното довършване, изчезнаха малко след като той падна от власт. Това написа във "Фейсбук" съпредседателят на "Продължаваме промянатаКирил Петков.

"Заварихме основни ремонти на пътни съоръжения, тунели, виадукти – изпълнявани без одобрени проекти, без разрешения за строеж, без надзор и без гаранции. Заварихме схема за насочване на огромни парични средства към избрани фирми от приятелския кръг. Само до преди 7 месеца държавата слугуваше и се страхуваше от мафията, но ние показахме, че е дошло време мафията да се страхува от държавата", добавя той.

"Време е да си довършим работата! Да реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните, за да създадем една променена България за нашите деца", подчертава Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    :'L:l
    Скандалният про100$$$$$$$$$$ к!р0 пак са го изпуснали от лудницата?!
  • 2
    2
    Русенец
    Държавата винаги е била МАФИЯТА!!! Няма вече балъци има само цигани и безхаберници под строй за глас от 50 лв!!! Преход не е имало,няма и да има!
  • 5
    1
    ...
    дано ви се сринат процентите. вие сте брутални мошеници.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари