Кино на открито на кея в Русе

1

Стотици граждани на Русе наблюдаваха втория ден от състезанието по пясъчно скулптуриране. Той  завърши с фестивално кино. Прожекцията на открито, на кея непосредствено пред пясъчната площадка, започна в 21 часа. "Принцесата на Монако" събра десетки русенци в "летния киносалон" на Международен фестивал на пясъчни скулптури, Русе'2015. Много от тях останаха за прожекцията на фестивалното лятно кино.

Тази вечер от 19 ч. на сцената на Международен фестивал на пясъчни скулптури Русе'2015 е концертът на Биг Бенд Русе – джаз и суинг. В същия час започва пърформансът „Нямо кино“, непосредствено до сцената на фестивала, с участието на РИМ, РБ „Любен Каравелов“ и Художествена галерия – Русе. Те ще представят ретро костюми, а русенските граждани ще имат възможност  да се „претворят“ в артистични герои. Специални ретро-рамки ще дават възможност за снимки с естествен фон, който всеки сам ще избира.

Тази вечер, от 21.00 часа, любителите на Седмото изкуство могат да гледат "Легендата за Херкулес". Обявеният първоначално в програмата филм "Дани Колинс" с Ал Пачино не може да бъде излъчен, тъй като фирмата с права да го разпространява е поставила специфични условия за качество на звука, които при прожекции на открито не може да бъдат постигнати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари