Каракачанов: Скопие да не лежи на тая кълка, че с Байдън САЩ ще ни натиснат

0
Обсъждаме 2 варианта за явяване на изборите, заяви лидерът на ВМРО
Обсъждаме 2 варианта за явяване на изборите, заяви лидерът на ВМРО Видео: NOVA

Обсъждаме 2 варианта за явяване на изборите, заяви лидерът на ВМРО

Във ВМРО обсъждаме самостоятелно участие на изборите или коалиция във формат – „Обединени патриоти”.

Това обясни вицепремиерът Красимир Каракачанов в предаването „Неделята на NOVA”. В листите ще бъде включена и гражданска квота.

По думите му не е било обсъждано явяването в коалиция с ГЕРБ. „Нито те са ни отправяли такова предложение, нито ние на тях”, заяви още Каракачанов.

Важното е да бъде завършен този мандат. Имам амбицията да довърша всички проекти за ремонт и модернизация, защото утре може да дойде някой, който не знае какво трябва да се прави и настанат години на съкращения, рязане, намаляване на личния състав”, коментира Каракачанов.

Към днешната дата американските военни са по-малко от тези през изминалата година. Сътрудничеството между САЩ и България е много важно и за двете страни. Така военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов отговори на въпроси за съвместните учения между двете страни.

Каракачанов коментира и темата за Северна Македония с оглед на промените в администрацията на САЩ.

"Политиците в Скопие трябва да спрат антибългарското говорене. Те са наивни - мислят, че като се промени правителството на САЩ, някой ни изкомандва за различни действия към Северна Македония", коментира министърът на отбраната.

"Обсъждаме два варианта за изборите - самостоятелно участие или коалиция във формат "Обединени патриоти". В листите ще имаме и кандидати от гражданската квота. Нито ние сме предлагали на ГЕРБ да се явяваме заедно на изборите, нито те на нас", разкри лидерът на ВМРО.

"Не си правя сметки за министерски пост в следващото правителство. По-важното е да си довършим мандата", заяви Каракачанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари