Какво разкрива начинът, по който се гушкате нощем

0
Позата разкрива много за характера на техните истински взаимоотношения и чувства
Позата разкрива много за характера на техните истински взаимоотношения и чувства Снимка: ThinkStock/Guliver

Въпреки че взаимоотношенията с партньора ви може да ви изглеждат безметежни и перфектни на пръв поглед, фактът, че той спи твърде често с гръб към вас например, може да разкрие нещо съвсем друго. 

Не е тайна, че езикът на тялото може да ни каже много неща за даден човек и неговото отношение към нас. В тази връзка експертите са категорични, че и позицията, която двамата партньори най-често избират в леглото, докато спят, и начинът, по който се сгушват един в друг, може да разкрие много за характера на техните истински взаимоотношения и чувства.

Поза Лъжичка

Той е зад теб, телата ви са долепени едно до друго, дупето ти е плътно прилепнало към неговия малък приятел, а ръцете му имат свободата да докосват всяко кътче от тялото ти. Той обожава чувството от допира на всяка ваша извивка, а това е добър показател, че либидото му е високо. Влюбените, които обичат тази позиция, се чувстват в пълна хармония и единение един до друг. Те обичат да носят еднакви дрехи, да правят и да се вдъхновяват от едни и същи неща, те са като двете половинки на едно цяло.

Нейната глава е върху неговите гърди

Тази спяща позиция може да говори само за едно-единствено нещо – жената се чувства абсолютно сигурна и спокойно в обятията и ръцете на любимия си. Този тип дами са уверени, че винаги могат да разчитат на своя партньор в труден момент, както във физически, така и в емоционален аспект.

С гръб един към друг

Тази позиция отразява взаимно уважение и зачитането на правото на лично пространство на другия. Всеки от партньорите е заел поза, в която се чувства удобно и комфортно, давайки възможност и на човека до себе си да се чувства комфортно.

Преплетени крака

Макар че вие и вашият партньор си давате свободата на личното пространство, все пак и двамата имате нужда да чувствате близостта на партньора си.

Прегръдка лице в лице

Тази позиция означава, че на практика вие сте "един в друг". Двойки, които обичат да спят по този начин, не пропускат нищо от живота на човека до себе си, както и от възможността да споделят с него всяко свое чувство, мисъл и преживяване.

Ръката на единия партньор е върху гърба на другия

p> Партньорът, който е увил ръка около обърналия му гръб партньор, има нужда от подкрепа. Чувства се пренебрегнат и се нуждае от опората на партньора си.

На другата страна на леглото

Ако забележите, че партньорът ви все по-често предпочита да ви обръща гръб и да спи почти на края на леглото, максимално най-далеч от вас, това може да означава, че не се чувства комфортно във вашето обкръжение. Такава позиция е ясен сигнал за наличието на някакъв проблем във връзката ви. От друга страна обаче, ако такава позиция е напълно обичайна, то тя може да означава само, че сте уверени във връзката си и не изисквате един от друг "споделено пространство".

Държейки се за ръце

Тази спяща позиция разкрива за двамата, че искат да останат завинаги свързани. Става въпрос за необходимостта от усещането за сигурност, че се държат един за друг.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари