Как така ГДБОП веднъж не се объркаха да влязат в зайчарника в Банкя!?

1
Как така прокуратурата веднъж не се обърка и не задържаха поне един дебелак от ранга на Пеевски, или Борисов за корупция, за някоя къща в Барселона, или „Турски поток”, по който изтичат 4 милиарда от нашите пари?
Как така прокуратурата веднъж не се обърка и не задържаха поне един дебелак от ранга на Пеевски, или Борисов за корупция, за някоя къща в Барселона, или „Турски поток”, по който изтичат 4 милиарда от нашите пари?

КАК ТАКА ГД БОП веднъж не се объркаха и не влязоха в хотел „Берлин”? Или в ‘Осемте джужета”? Или в зайчарника в Банкя? Или в сараите на Доган край Росенец? Та тези „сараи” вече доказано са незаконни! Как така прокуратурата веднъж не се обърка и не задържаха поне един дебелак от ранга на Пеевски, или Борисов за корупция, за някоя къща в Барселона, или „Турски поток”, по който изтичат 4 милиарда от нашите пари?

Как така ГД БОП се объркали и влезли в дома на невинни хора, обиждали ги, били ги, тормозили ги и си тръгнали без едно ‘извинете” поне? И тези „професионалисти” дето един блок не могат да намерят ще намерят парите в офшорките, които мафията краде от нас? Само да припомня, че тези същите, заедно с ГДНП, СДВР и Областните дирекции на МВР миналата година излязоха с официални незаконни Декларации в подкрепа на избора на Гешев! Дали пак са се объркали?

Да припомня също, че миналата година ГД БОП, след сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски за евроизборите изпратиха цял екип от София да разпитва членовета на УС на БОЕЦ във Видин по фалшив сигнал изготвен от Петьо Еврото и Гешев срещу нас.

И ако не се сещате да ви припомня, че „БОП”-аджиите са служители на МВР. Същите служители на МВР, които сега ще протестират за повече пари. Семейството, което е бито, унижавано и малтретирано и всички ние трябва да плащаме повече на тези, за да ни бият и тормозят още повече ли? За полицейското насилие по време на протестите вече се изписа достатъчно. И за това ли трябва да плащаме допълнително на полицаите? За газовите гранати, спрейовете, боксовете и палките, с които размазваха мирно протестиращите граждани?

Знам, че сред ченгетата има изроди, които са позор за униформата, виждал съм ги с очите си. Като изрода, който изведе детето ми в седми клас, като престъпник пред цялото училище да го разпитва с кого се среща баща му и с за какво си говорят! Както изрода, който риташе в гръб протестиращи жени и младежи пред Министерски съвет! Както изродите, които гледаха безучастно как мутрите на Пеевски и Буда замеряха с яйца и камъни бойците и Ваня Рибчева, майката на убития техен колега Емил Шарков!

Знам, че сред ченгетата има и свестни хора, които все още не са загубили човешкото в себе си. Като ченгето, което разкъса кордона, докато бяхме в директен сблъсък с тях, за да провери дали всички, и граждани, и полицаи са добре, след като избухна бомбичка сред мелето. На тези хора ще им кажа – всичко е личен избор,. Дали сте клетва да служите на „гражданите и закона”, а не на корумпирани и зависими началници, не на мафията и партийни марионетки поставени от мафията, като министри и ваши началници. И когато съвестта ви диктува, че с действията си престъпвате своята клетва, не го правете. Имате право да откажете да изпълните незаконна заповед. Сигурно ще рискувате службата си, но съвестта ви ще е чиста и ще гледате децата си без срам в очите. Личен избор. Да се превърнете в слуги на беззаконието и клетвопестъпници, или да запазите своята чест и достойнство. Отстранете изродите сред вас, отворете си очите и реагирайте на свинщините в системата, поискайте истинска реформа и се изправете срещу корупцията, шуробаджанащината и слугинажа в МВР. Тогава ще заслужите уважението и признанието на гражданите, които ви плащат заплатите. И тогава те самите ще поискат по добро заплащане за вас, по добри условия на работа и по добро отношение. Заслужено. Лично ще инициирам с БОЕЦ подобни граждански инциативи.

Скоро съдбата пак ще ни изправи едни срещу други. От едната страна гражданите, от другата страна мафията, а по средата полицията. Тогава ще е момента всеки да направи своят личен избор. И не забравяйте, вие искате от Буда повече пари, само че от нашите джобове излизат. Не той, а ние ви плащаме заплатите и не на него, а на нас и закона служите. Личен избор, нали помните? Ще се видим на площадите!

Георги Георгиев - БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари