Как да разберете, че някой ви е изтрил във Facebook

0
Все още обаче Facebook не предлага известия за това, че някой ни е премахнал от приятелите си
Все още обаче Facebook не предлага известия за това, че някой ни е премахнал от приятелите си

Facebook е първият сайт, който милиони потребители зареждат всеки ден на своя смартфон или таблет. Социалната мрежа продължава да представлява чудесен начин да се свържем с приятелите си и много бързо да разберем за всички атрактивни събития, които се случват около нас.

Все още обаче Facebook не предлага известия за това, че някой ни е премахнал от приятелите си. А признайте си - би било полезно, особено ако имате твърде много приятели. Все пак разполагате с възможност да виждате, когато някой избере да ви прекъсне контакта си в вас във Facebook, предаде TheNextWeb, цитиран от expert.bg.

Aко искате да го направите, се налага да изтеглите приложението Who Deleted Me On Facebook, с което ще видите дали даден познат ви е премахнал от своя списък с контакти.

Успоредно с това ще получавате информация и за това дали някой е блокирал профила ви, за да не виждате последните неща които споделя за себе си в социалната мрежа.

Създателите на приложението са предвидили и опция да го използвате към своя браузър, като инсталирате допълнително разширение за него.

Източник: expert.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари